Last Vegas

Temat dostępny też na forum: Last Vegas
Opinie do filmu: Last Vegas.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra

Film dla osób powyżej 65 roku życia reszcie nie polecam .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 36

przepraszam,a ty ile masz???? 10 minus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

LAST VEGAS

Fajna komedia ,można się pośmiać, jak się było w Las Vegas można powspominać to piękne miejsce
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Last Vegas

Byłam dzisiaj z mężem-szczerze polecamy. Jest wiele momentów do śmiechu. Można się zrelaksować i wyluzować.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

prawdziwa komedia

Komedia bardzo fajna. Poszedłem ze sceptycznym nastawieniem iż będzie to kolejna glupawa komedia tyle że w fajnej obsadzie- nie myliłem się co do obsady,co do samego filmu to muszę przyznać iż był bardzo wesoły i fajny. Nie był tak glupawy jak kac Vegas, polecam każdemu tą komedię, młodym, niemlodym.... Pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobra komedia. Moim zdaniem lepsza od Kac Vegas . Świetna obsada i niezła muzyka. Mnie się podobał.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super komedia

Komedia dla każdego, warto po prostu warto
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Świetny film idąc do kina myślałam ze wyjdę nie zadowolona a tu takie miłe zaskoczenie śmiechu co nie miara a dodam ze mam 23 lata. dla mnie jeden z fajniejszych filmów jeśli chodzi o taką tematykę, kac vegas 3 i 2 cześć się chowają przy tym filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

odradzam

tylko z szacunku dla aktorów nie napisze że film był beznadziejny.
-scenariusz dno,
-dialogi dno
Oglądałem film z myślą że będzie to bezmyślna komedia która bawi, ale tylko 1 przez 100 minut było się z czego pośmiać. Dużo dużo gorszy film niż 'Millerowie'' czy ''Grown Ups'' a to ta sama kategoria.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Lekki, łatwy i przyjemny. Koniecznie kupcie popcorn i colę. I beknijcie od czasu do czasu. To bardzo pasuje do tego filmu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam wszystkim :)

Film miło rozczarowuje...myślałam, że będzie to po prostu "Kac Vegas- wersja senior" tylko, że w lepszej obsadzie, a okazało się, iż jest to naprawdę fajny i przyjemny film. Wyszłam z kina w dużo lepszym humorze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Listy z Wilczej (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Listy z Wilczej . Przeczytaj o filmie.

Funny Games (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Funny Games . Przeczytaj o filmie.

Noc w ZOO (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Noc w ZOO . Przeczytaj o filmie.