Listonosz?

Hej czy dochodzą do Was listy? Bo do nas od kilku tygodni nic nie przyszło i nie wiem czy znowu coś się dzieje....?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do nas ktos przywozi, same jeszcze nigdy nie doszły..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Listonosz?

Ten listonosz to jest niezły naprawdę, wrzuci awizo że niby nikogo w domu nie ma jak nawet na podwórko nie wlazł a go widziałem i pieczątkę da że adresata nie zastał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mnie już nie raz zadzwonił do drzwi, podchodzę, a tam już kurz po drifcie na końcu uliczki i awizo w skrzynce..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Listonosz?

Chodziło mi o to czy po prostu działa pocztą czy znowu coś się dzieej;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

poczta dziala, ale dostarcza sie jak zbierze sie np. 2-4 listow. Wtedy nagle za 1 razem nastepuje dostawa wiekszej ilosci. Zamiast regularnie.

2 dni temu dostałem... hurtem 8 sztuk.

A wy łykacie wszystko to co troll napisze, nawet jak sam do siebie.

Ja tak samo nie raz miałam awizo w skrzynce pomimo tego że byłam w domu. Albo czekałam na paczkę i było że wydano do doręczenia a wieczorem SMS że przesyłka do odbioru na poczcie... Przesyłki zostawiane pod skrzynka jak się nie mieszczą albo na parapecie... Paranoja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szwagier wczoraj to samo miał był cały dzień domu jedną paczkę otrzymał normalnie list nie otrzymał tylko awizo w skrzynce przez tą kobietę poszedł na pocztę zrobił awanturę im i w ciągu 30 minut przyjechała na pocztę i dała list A tłumaczyła się że dzwonek nie działa, śmiech na sali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A po polsku da radę?

Właśnie! Powinno być 'tę'!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...