Lival w Brzźnie -opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Proszę osoby, które miały już styczność z restauracą w hoteltu Lival w Brzeźnie o wskazówki i dobre rady. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lival w Brzźnie -opinie

ja mam tam na 5 dni wesele to więcej powiem po, ale dotychczas jestem zadowolona.... szef kuchni kopetentny i chętny do współpracy... jedyny minus to to że często choruje, no ale to nie jego wina ;) na razie mielismy takie szczęście, że trafialiśmy na niego, ale niew iem jak to jest jak go nie ma czy jest ktoś kto podejmuje decyzje :) hmmm pewnie musi być :)

na razie nie mam zastrzeżeń :)

Ostatnio zaprosiłam siostrę na kawę do Livala i przy okazji pooglądałam pomiesczenie- restaurację. Kucharz akurat był chory, ale pan z recepcji powiedział, że kucharz (jak będzie chory) wyda przykazy względem pracowników kuchni telefonicznie ;-) na ścianach wisiały jakieś certyfikaty i dowody uznania względem ich kuchni.

no my bylismy tam na obiedzie ... jedzenie było pycha :) mam nadzieję, że utrzymają poziom ;) jedyne co mi się nie podobało to frytki na oddzielnym talerzu... hmm powoduje to bałągan ;)

W lutym zamawiałam termin na wrzesień i nie mieli już wolnej soboty :-( Mamy więc obiad weselny w niedzielę 10.09.2006. Boję się trochę, b onarazie jesteśmy zapisani jedynie w nostesie szefa. Mówił, że na szczegóły umówimy się później. Chyba nie wycofa się??

nieee jak się umówił to na 100% będzie ok :) szczegóły faktycznie ustalaliśmy później... menu staliliśmy przy podpisaniu umowy... a resszte dopiero w czwartek przed slubem :)

Ub czekam na wrazenia z wesela w Livalu, no i oczywiscie zycze Tobie i Przyszlemu Mezowi wszystkiego najlepszego:)by bylo jak w Bajce:)
My tez mamy zarezerwowana sale w Livalu na wrzesien) do tej pory, pelen profesjonalizm:)
Jeszcze jedno pytanko do Ub:)- placice za parking przed hotelem dla Gosi weselnych, czy to jest juz w cenie wesela? nie spytalismy o to, a wydaje sie to wazne, gdzies nam umknelo:)

dzięki za zyczenia :)

Wiesz u nas jest tak że ansi goście nosują w hotelu Lido obok Livala i tam zostawiamy samochody... ale nie sądze żeby w Livalu się płaciło... tylko żę tam mało miejsca niestety jest do parkowania

Hej Ostasia! Też masz wrzesień? Którego? Ślub również w Brzeźnie?

hej, my mamy wesele w Livalu 2 wrzesnia, a slub w matemblewie, a Wy ktorego?

my 10 września, czyli w niedzielę, bo w livalu mieli bark wolnych sobót (9 miesięcy wcześniej). kiedy rezerwowałaś?

Lival jest bardzo fajnym miejscem, ale jak dla mnie ma jedno male "ale"...podobalo mi sie tam wszystko z wyjatkiem ilosci miejsca do tanczenia. Nie wiem na ile osob chcesz miec impreze, ale zwroc uwage na wielkosc tego parkietu w sali, gdzie sa stoly i jednoczesnie sie tanczy...moim zdaniem jest go troszke malo, a po wykladzinie nienajwygodniej jest "wywijac" w szpilkach. Ale wszystko inne moim zdaniem jak najbardziej ok:)

niewygodnie w szpilkach wywijac na terakocie-zgroza!bylismy na weselu gdzie sala miala terakote położona i wszyscy sie ślizgali po pewnym czasie niektore kobietki przestaly sie bawic w obawie o jakas kontuzje:/

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (11 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...