Logopeda Hanna Łosińska

Logopedzi

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 36A

Izabela - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i wynikow terapii, na która uczęszczała... Izabela Ania - ocena (1) Córka uczęszczała na zajęcia logopedii z panią Hania między wrześniem 2023 -... Ania Patrycja - ocena (1) Pani Hania dokonała przełomu w poprawie mowy naszego synka, który jąkał się... Patrycja
Zuzanna - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni zarówno skutecznością (córka bardzo szybko się nauczyła... Zuzanna Katarzyna Twarowska - ocena (1) Bardzo dziękujemy Pani za wyprowadzenie Naszego syna w expresowym tempie z... Katarzyna Twarowska Tomek, Monika i Bolek - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Pani Hani z naszym 6-letnim synem, aby uporać się z... Tomek, Monika i Bolek Damian - opinia (1) Pani Hania nie tylko skutecznie pomaga dzieciom ale również osobom dorosłym.... Damian Alicja - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauk pani Hanny. Córeczka (4 lata) z chęcią... Alicja Darek - opinia (1) Jestem pod wrażeniem skuteczności terapii. Córka po turnusie, który wcześniej... Darek Marcin - opinia (1) Profesjonalne i serdeczne podejście Pani Hani sprawiają, że na zajęcia chodzi... Marcin Justyna L. - opinia (1) Pani Hanna jest prawdziwym specjalistą w swojej dziedzinie. Potraktowała nas... Justyna L. Anna Sowińska - opinia (1) Bardzo życzliwe, a zarazem profesjonalne podejście Pani Hani zmotywowało mnie... Anna Sowińska Patrycja - opinia (1) Ośmioletnia córka uczęszczała na zajęcia do P. Hani z przyjemnością. Każde... Patrycja Aneta - opinia (1) Córka jest już po terapìi logopedycznej u pani Hani. Terapia nie trwała... Aneta Beata - opinia (1) Na zajęcia do Pani Hani zapisałam córkę. Profesjonalne podejście do dziecka i... Beata Yelizaveta - opinia (1) Brałam udział w tygodniowym turnusie płynnego mówienia i jestem bardzo... Yelizaveta Marek - opinia (1) Zgłosiłem się do Pani Hanny ze swoim synem na zajęcia logopedyczne dzięki... Marek Justyna - opinia (1) Z Panią Hania świetnie się współpracuje, szybkie efekty pracy i przede... Justyna Dominik - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia. Główny problem z wymową udało się... Dominik Greg - opinia (1) We wrześniu uczestniczyłem w tygodniowym turnusie płynnego mówienia, który... Greg