Logopeda Hanna Łosińska

Logopedzi

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 36A

Pełen profesjonalizm (2) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez Panią Hanię. Mój 4letni... Laura Logopeda z powołania (2) Pani Hania jest osobą na właściwym miejscu. Serdeczna, zaangażowana w to co... Sandra Zdecydowanie polecam (2) Profesjonalne zajecia z emisji glosu dla doroslych. Przemila atmosfera i... Seb
Krzysztof - opinia (2) Polecam gorąco. Bardzo profesjonalne i skuteczne zajęcia. Córka uczęszczała... Krzysztof Terapeuta z prawdziwego zdarzenia :) (2) Pani Hania jest bardzo dobrym neurologopeda. Mój syn, który wymawiał... Ania Polecam gorąco! (2) Syn był objęty opieką logopedyczną Pani Hanny. Podczas pierwszej konsultacji... Agnieszka Jagoda - opinia (2) Pani Hania jest świetnym logopedą i bardzo ciepłym człowiekiem z... Jagoda Najlepszy logopeda w trójmieście ! (2) Na spotkania do Pani Hani uczęszczam od około miesiąca. Była to świetna... Natalia Wciąż pod ogromnym wrażeniem ;) (2) Hania, jest cudnym logopedą z indywidualnym podejściem do klienta, którego... Anna Dziękuję za wszystko (2) Zajęcia z Hanią są bardzo ciekawe, zabawne i - co najważniejsze - przynoszą... Dominik Pani Hania jest niesamowita! (1) Profesjonalizm w odpowiedniej cenie. Zajęcia odbywają się sprawdzonym... Maciej Doskonały logopeda !!! (1) Mój 3 letni syn trafił do Pani Hani z nieplynnoscia mowy/ wczesnym jakaniem.... Małgosia profesjonalnie i miło (1) Jeśli ktoś ma problem z jąkaniem, to może bez zastanowienia udać się do Pani... Paulina Polecam jąkającym się (1) Jąkałam się od wczesnego dzieciństwa, odwiedziłem wielu specjalistów, jednak... Anna L. Polecam Panią Hannę z czystym sumieniem (1) Pani Hanna ,Jest wspaniałym terapeutą. W trybie praktycznie natychmiastowym... Paulina Szmigielski Polecam zajęcia z panią Hanią (1) Polecam zajęcia z języka polskiego. Jestem bardzo zadowolony z efektów.... Mateusz Bardzo szybkie efekty (1) Mój syn trafił do gabinetu Pani Hanny 4 miesiące temu. Posługiwał się jedynie... Ilona Profesjonalna pomoc i świetny kontakt z klientem (1) Do gabinetu Pani Hanny trafiłam z powodu kłopotów z wymową głoski r. Po serii... Agnieszka Profesjonalizm !!! (1) Jestem bardzo zadowolony z terapii . Stało się tak nie dlatego , że ktoś... Tomek Polecam!!! (1) Polecam serdecznie zajęcia logopedyczne. Atmosfera spotkań jest zawsze bardzo... Daria