Marek - opinia (1) bardzo dobrze prosperujący gabinet dobrzy fachowcy bardzo profesjonalnie w... Marek Maciej - opinia (1) polecamy Gabinet Pani Żaklina to profesjonalista w swojej dziedzinie... Maciej Paulina - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni że trafiliśmy właśnie do tego gabinetu... Paulina
Marta - opinia (1) Dziękujemy za profesjonalną pomoc, polecamy Marta Akacja - opinia (1) Polecam gabinet Logozaurus jako miejsce godne zaufania i takie w którym moje... Akacja Kamila - opinia (1) Dziękuję za pomoc w podejściu do mojej córki. Martusia jest wrażliwym... Kamila Ela - opinia (1) Dziękuje Pani Żaklinie za pomoc i jej fachowe podejście. Bardzo przyjemnie i... Ela Szymon - opinia (1) Dzięki zajęciom z Panią Pauliną moja córka zrobiła wielki postęp. Dzięki... Szymon Joanna K - opinia (1) Chodzimy z synem do Pani Pauliny od maja po porażce jaką okazała się terapia... Joanna K Ewelina - opinia (1) Polecam serdecznie :) bardzo sympatycznie, profesjonalnie. Terapia przynosi... Ewelina Małgosia i synek Nikodem - opinia (1) Od kilku lat mój synek uczęszcza na terapię logopedyczna do Pani Żakliny i... Małgosia i synek Nikodem Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam gabinet Logozaurus. Pani Żaklina ma wspaniałe podejście do... Agnieszka Mama dwojki dzieci - opinia (1) Do Logozaurusa trafilismy po tym jak terapia przedszkolna nie przynosila... Mama dwojki dzieci Marta - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Żaklinę i pracę z nią. Indywidualne, cudowne... Marta Paulina - opinia (1) Trafiliśmy do Pani Żakliny po przejściach. Byliśmy na terapii u 3 różnych... Paulina Karolina Jarnot - opinia (1) Sympatyczna i miła Pani. Profesjonalne podejście do dziecka. Fachowa pomoc.... Karolina Jarnot