MASA KRYTYCZNA nr 2

28 maja - piatek
18:00
over!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASA KRYTYCZNA nr 2

Jedno pytanie tylko: gdzie się spotykamy, przy Silverze, tam gdzie podczas pierwszej masy?

Pełna akceptacja z mojej strony:)

2 imprezy w kwietniu to za duzo.. Poza tym, z tego co mi sie o uszy obilo, na poczatku maja odbedzie sie w Gdansku jakis przejazd rowerowy... Ktos wie cos o tym wiecej?

MaCiEJOo napisał(a):

> Pełna akceptacja z mojej strony:)
>
> 2 imprezy w kwietniu to za duzo.. Poza tym, z tego co mi sie o
> uszy obilo, na poczatku maja odbedzie sie w Gdansku jakis
> przejazd rowerowy... Ktos wie cos o tym wiecej?

Byłeś wczoraj na "Rowerowym Uniwersytecie Gdańskim"? Ja byłem i mówili że najbliższy przejazd rowerowy odbędzie się 2 maja 2004, jest on organizowany bodajże przez OLE, niestety nie posiadam dokładniejszych informacji, bo podczas przerwy około 20:30 musiałem się zmyć do domu, więc możliwe że po przerwie mówili i dlatego nic nie wiem. Do przerwy było mówione że 2 maja, ale ani dokładniejszego miejsca ani godziny nie mówili. Podałem im też swój adres e-mail także wydaje mi się że może coś na temat tego przejazdu dostane od nich na skrzynke, jakby co będę informował na forum.

No wlasnie chodzi mi o to co OLE organizuje... Tylko nie wiem czy 8 maja (jak mi sie wydawalo) czy 2 (jak mowisz)... W kazdym razie 6 czerwca tez chyba cos bedzie:)

Popieram, bede! na nowym bajku, hehe jeszcze sie składa:)
A miejsce? SilverS?

Pzdr.

ja w pełni popieram :) nie za wczesnie i zgodnie z "masową" tradycją no i godzina późniejsza zeby nas więcej było

pelne poparcie!

GEMINI - jak zwykle :)

Ok, jestem z wami! :D

Zmieńcie informacje w ogłoszeniach na rowery.trojmiasto.pl bo tam jest napisane że najbliższa masa 1 maja, chyba że są 2 masy, 1 maja i 28 maja?

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...