F.H.U. Malad

Okna i parapety Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Okna w falowcu (2) Co do terminowości to wszystko OK. Goście co montowali okna też sprawiali... Paweł Opinia po 2 latach uzytkowania okien i rolet (1) POLECAM!!! 2 lata temu firma wymienila mi w calym mieszkaniu okna (wraz z... Krzysztof Profesjonalnie, szybko, tanio! (1) Montaż okien i parapetów wykonany solidnie. Krótki czas realizacji... Mickieiwcza Sopot
Profesjonalna Firma (1) Montaż okien wykonany sprawnie i profesjonalnie ,okna w super jakości ,... Agnieszka Super firma (1) Montaż okna i parapetu wykonany terminowo i solidnie. Profesjonalna i... Zuzanna Polecam (1) Zamówiłam parapet - nie tylko został dostarczony szybciej niż zakładałam, ale... Magda Super firma (1) Montaż okien , parapetów i drzwi wykonany profesjonalnie. Firma godna... Monika Lepiej być nie moglo. (1) Termin oczekiwania bardzo szybki,ceny mniejsze niz w super rozreklamowanych... Joanna Polecam firmę (1) Wymiana okna i balkonu wykonana profesjonalnie! Ceny przystępne. Bardzo miła... Aleksandra solidna firma (1) Montaż okien wykonany profesjonalnie i fachowo. Iza Polecam Firmę (1) Transakcja szybka,solidna,przystępna cena, okno i parapety wstawione... J.Dąbek Oby więcej takich firm (1) Zacznę od tego, że szybko otrzymałem odpowiedź mailową na zapytanie ofertowe.... młode małżeństwo-Nieborowska profesjonalnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim budujacym domy. Przystepne ceny przy dobrej jakosci... W.Woźniak