Marble & quartzite

Ogłoszenie pojawia się ok. co trzy miesiące na stanowisko pracownika biurowego/ administracji.

Z opisu obowiązków, praca wydaje się ciekawa, ze strony firmy pracodawca wydaje się kompetentny.
Zostałam zaproszona na rozmowę, niestety bardzo ciężko było dopasować godzinę spotkania, rekrutujący był bardzo zajęty, gdy udało się umówić, to niestety spotkanie zostało odwołane na dwie godziny przed, ponieważ osoba rekrutująca musiała nagle wyjechać. Mieli do mnie zadzwonić by umówić się w innym terminie. Nie zadzwonili, gdy 3 dnia braku telefonu zadzwoniłam by się dowiedzieć na jakim etapie zatrzymała się rekrutacja, dostałam informację, że jest już nie aktualna.
Ktoś pracował w tej firmie, zna kogoś kto pracuje?
Coraz częściej spotkam się wśród rekrutujących pracodawców z brakiem szacunku do kandydującej osoby. Czy tak jest zawsze? Im bogatsza korporacja tym większa "olewka" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się, że nie mieli czasu na spotkanie się z Tobą. Dzięki temu jesteś zdrowsza i spokojniejsza. Praca w tej firmie to jest jedna wielka porażka. Kadra zarządzająca zna się tylko na wyciśnięciu soków z pracownika i podziękowanie jemu, kiedy ten zaczyna zwalniać tępa z uwagi na permanentny stres.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...