Marta - ocena

Temat dostępny też na forum: Nieruchomości Magnat
Mialam ogromna przyjemnosc pracowac z P. Justyna podczas procesu sprzedazy mieszkania mojem mamy. Na temat naszej wspolpracy moge wypowiedziec sie wylacznie w samych superlatywach . P. Justyna charakteryzuje sie duza kultura osobista , zaangazowaniem i ogromna wiedza. Pelen profesjonalizm i osobisty kontakt przyczynil sie w duzej mierze do sprawnej i szybkiej sprzedazy mieszkania, w milej atmosferze i bez stresu. Kazdy etap sprzedazy odbyl sie bezproblemowo. Serdecznie polecam uslugi P. Justyny . Bardzo dziekuje za pomoc i na pewno P. Justyna bedzie z nami obecna przy nastepnej transakcji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo serdecznie dziekuję za miłe słowa. Mi również było bardzo przyjemnie pracować z Paniami w całym procesie sprzedaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam! Powierzyliśmy szpachlowanie mieszkania oraz malowanie. Umowa zgadza się w 100%. Wszystko...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...