Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Max & Xavier

Z tego powodu przestałam robić zakupy w tym sklepie. Te panie wcale się nie zmieniają. Ten temat już był na forum. Ciągle układają, sprzątają, a to żeby sprawnie obsłużyć klientów wydaje się być rzeczą drugorzędną.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak w sklepach MerCo w których są Maxy. Kilka promocji ,a reszta bandycko droga. Zero panowania nad sklepem przez właścicieli. Niby ogrom rzeczy, s tak naprawdę stek napojów cukrowych i energetykow. Pracownicy dramat i dużo po terminue
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wiecie jest taka funkcja jak kierownik sklepu- zawsze można sytuacje zgłosić do niego jak coś się nie podoba. Bo samo pisanie na forum to ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla mnie to trzeba zmienić sklep a nie jęczeć na forum. A ten ktoś kto stał przy ladzie 10 minut to jakiś niedorozwój co zapewne słowem się nie odezwał a przy wypowiedzeniu dzień dobry lub chociażby przepraszam skróciłoby czas oczekiwania.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sorry - ja nie niedorozwój nie trafiłem w dobrą łapkę. Miało być na tak!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tym problem, że czasami jakoś niezręcznie jest przerywać tym paniom w ich czynnościach lub rozmowach. Klient czuje się jak nieproszony gość.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

No niestety, ale tam jest tam tak od lat. Dlatego nie robie tam zakupow. Klienci im zwyczajnie przeszkadzaja. Jedna z łaską obsługuje, reszta zawziecie pucuje, przeklada, uklada i gada ze soba. W innych sklepach jest to nie do pomyslenia. Ledwo wejde to juz ktos rzuca sie do obslugi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

rzucająca się do obsługi ekspedientka, a co to takiego? może ma padaczkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Rzuca....pieprzysz głupoty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze ze w okolicy powstana nowe delikatesy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie ?jakie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest biedronka, bądźcie lidl, w wszystko zdrów, świeże i smaczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Haha Polak cebulaczek już się Niemca nie może doczekać. U nas to takie kulturowe uwarunkowanie ze lubimy gdy na nas obcy zarabiają.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

No Tak ,bo lepiej prosić się o kawałek wędliny u Polaka w M&X ....może któraś z tych sprzątaczek przestanie łaskawie pucować ladę, skończy pierd***ć z koleżanka o d*p*e Marynie i łaskawie weźmie się do roboty i obsłuży klienta.....przecież tam jak jest dwoje ludzi w kolejce przed tobą to się możesz nie doczekać takie ruchy tam maja ...wszystko by olać klienta.....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

na dodatek maja problemy ze słuchem:
mówię: 30dkg,a one kroją ważą i pytają : może być 45 dkg ?

i tak za każdym razem. ZA KAŻDYM !!

gdybym chciał 45 to bym powiedział.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sobotęj facet prosił o 10 plasterków szynki Pani pyta a moze byc 1 1 ? NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiada po chamsku
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

odpowiedział jej bardzo dobrze 10 to nie 11......i dlaczego po chamsku ? po co się głupio pyta ....facet powiedział wyraźnie DZIESIĘĆ.....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale proszę nie o 5 czy 10 plasterków..to k..dwa jednak wiocha jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

One po prostu nie wiedza ile to 30 dkg......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wy jesteście głupi.
Idzcie do Biedronki żreć te badziewne żarcie albo na pole buraki zbierać.

A jak macie jaja to prosto w oczy do ekspedietki.

Założe sie że to wykląda tak że taka łajza stoi i kreci sie po sklepie jak smród po gaciach to kobieta go olewa bo musi posprzatać bo sanepid bo szef bo pozniej na mega opiniotwórczym forum trojmiasto.pl napisza że brudno.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

ty ....a u xawiera to masz kabanine prosto z masarni?? weź, chłopie przypatrz się z czego oni to wypakowują....z takiego samego plastiku z duuuuzą ilością konserwantów jak cala reszta sklepów, z ta różnicą ,ze tam się tym tak nie chwalą i wszystko ładnie wyeksponowane ...a jak czegoś brak i trzeba otworzyć nowa wędlinę to wtedy nie ma rady trzeba przy kliencie sięgnąć po kawałek zafoliowanej wędlinki .....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i wszystkim klientom m&x radze uważnie przyglądać się cenom produktów w tym sklepie. Z wyjątkiem nielicznych produktów w promocji mają KOSMICZNĄ marżę.
Ja bojkotuję, nie stać mnie już na zakupy u nich.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dobrze, to ja będę mógł zrobic zakupy w spokoju. Bez napinki i zbędnego ciśnienia. Zresztą jak na dziczyznę poluję to też trzeba poczekać aż wylezie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

chciałem 30 było zamówić 20 - ehh nigdy sie nie nauczą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie robię zakupów u nich od pół roku. Pomijam, że często miałam na etykiecie zupełnie co innego niż w środku. To przebolałam. Pomyliły się i tyle. Ostatni raz jak byłam u nich akurat z córką, poprosiła mnie o parówki. Pytam więc panią, które mają najwięcej mięsa lub są z szynki i bez glutaminianu sodu. I słyszę od jednej z ekspedientek: "och te mamuśki, tyle się mówi o szkodliwości parówek, a one swoje. Trują te biedne dzieci." Moje dziecko spojrzało na mnie z wyrzutem, a ja podziękowałam za zakupy. Od tamtej pory jako wyrodna matka nie chodzę tam
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to prawda. Parówki są niezdrowe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

a które jedzenie jest zdrowe?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzi mi oto, że parówki sa niezdrowe dla dzieci. Dorosli niech jedza co chca ;) ale dzieci chronmy jak najdluzej przed zlym jedzeniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

to po co sprzedają skoro szkodliwe ? :)

Ludzie jak nie chcecie nie kupujecie. Przecież nikt nikogo nie zmusza do robienia zakupów w tym czy w innym sklepie. To raczej slaby temat na forum. Jednemu się podoba, drugiemu nie. Jeżeli coś jest źle skasowane czy nabite to reklamuję i tyle ale nie roztrząsam tego na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

ale właśnie oni chcą kupić, a ekspedientki komentują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alkohole i papierosy tez są szkodliwe,wszędzie ich pełno.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robie tam tez zakupy , ale to jest mega przesada , dwie panie obsluguja a trzy rozmawiaja obok tak jakby niewidzialy ze kolejka ma ponad 15 osob , ? nieraz wychodzilam z tego sklepu i widzialam ze niektore panie pracuja tam za kare !!!!!!!!! jak pani w kwiaciarni obok
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zgodze się .nie wszystkie wyglądją jak za kare !sa panie które pracują z usmiechem na twarzy .ale wy oczywiscie stojąc w kolejce potraficie nawet obsmarowac ludzi!wyyyy doskonali we wszystkim baninianie!
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

I tak jesteś zwolniona więc sie nie podniecaj,zrobimy porządek na mięsnym dosyć dyktatury kocmołuchów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam kierowniczka powinna być zmieniona.Trzeba od tego zacząć.

a która Pani to kierowniczka? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierownicza to zyje jeszcze chyba w komunie i mysli ze jest pepkiem swiata. Wyzywa pracownice przy klientach i pewnie mysli ze jest tam najwazniejsza. Dziwne ze wlasciciel sie nie interesuje jej zachowaniem, bo traci przez to kase. Jak by byla milsza dla pracownikow to i pracownicy by pracowali z usmiechem. A tak to d....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy jakie parowki kupujemy, wędliny też są nie zdriwe;)

Bezczelne babska, powinny dostać tymi parowkami w łeb.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie, do czego wy pijecie? Na forum? Złożyć oficjalna skargę i tyle, naprawdę zapewne pomoże wam zapewne wylewanie tu swoich żalów. Nie podoba się to nie róbcie tam zakupów, proste. Osobiście wole robić zakupy właśnie tam, przynajmniej wspieram polskiego przedsiębiorcę a nie kolejny zagraniczny moloch.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo ludzie mysla ze jak się przyjdzie po 3 plasterki wędliny to im ekspedientka w d...wejdzie. Tak samo w przychodni
I banku. Ciągle źle...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

ciekawe co to za ludzie ktore nie potrafią podejść do kierowniczki tylko d*pe obrabiac na forum.!!!!!!!!!!!!!!
tak pitolą a i tak przychodzą na zakupy i myślą ze swoje dyktatury wprowaszą
żałosne forum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ludziom się w tyłkach poprzewracalo. Wymagania w sklepach co do obsługi z kosmosu. Ale jak klient niemiły to ok i sprzedawca musi być wyrozumiały i wszystko znosić. Trochę szacunku dla sprzedawców którzy z klientami też często lekko nie mają
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Za to na monopolowym jest przemiła chuda blondynka usmiechajaca się do każdego a jak klient wyjdzie to tak mu d... obrobi jak nikt.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezeli przejmujesz sie tym to naprawde nie jest to powód do zmartwień. Tacy ludzie co obrabiaja cztery litery innym nie maja swojego życia zbyt interesujacego. Uwazam ze jak ktos o sobie nie potrafi nic powiedziec a o innych to wie wszystko, jest czlowiekiem bardzo płytkim i mało dowartościowanym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i tacy są właśnie banińscy ludzie.źle że się uśmiecha źle że ma mine za kare? na każdego coś znajdziecie,ale jacy wy jestescie płytcy skoro nie potraficie na siebie spojrzeć.ludzie zasuwają jak mogą a wy kurka tam chodzicie i tak coś napiszecie.............na kij takie forum?dla osób które są mało dowartościowane włsną osobą albo im czegoś zazdroszczą??????????????szkoda wogóle tego czytać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

ząb do przodu i jedziesz............

ale wy jesteście podli naprawde
ludziom nigdy sie nie dogodzi dopóki krzywdy nie zaznają..............
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

a gdzie ta pani z piekarni co tak ciągle narzeka??????????

Są nie miłe dlatego na mięsny tam nie chodzę, reszta pań ok.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z której piekarni? W Baninie nie ma piekarni!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hola hola, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tam na mięsnym zasuwał. Tam jest pląsa i swobodne podejście do klienta- nie narzekam do tego po prostu trzeba się przyzwyczaić i olać. Najlepsze jest tez jak Ok 20 się chce coś kupić , jak już jest wysprzątane wszystko lub prawie wszystko , jedna Pani tylko powoli obsługuje , żeby już nie pobrudzić niczego itp ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj to samo 4 Panie jedna obsługuje. Zero krępacji przy kliencie, śmiechy, gadki głośne a ty stój i patrz jak wół na malowane wrota.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystkie tam lezą a wy sami się obsługujecie jednego dnia byście nie dali radę tam pracować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Na monopolu to moim zdaniem stanowisko do plotek. Stoisz w kolejce i słyszysz jak z niektórymi klientami się plotkuje co to za wspanialego mam faceta i wogule, aż wymiotowac się czasami chce tą slodkoscia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ogÓle czasem oczy bolą jak się czyta ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A zdanie zaczyna się z małej i tego pisze dużą kretynie? Udziela się w innym wątku waląc byki i śmie pouczać innych mendozzza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki klient taka obsługa :) Robię tam czasem zakupy i też chętnie sobie z paniami pogadam. Nigdy nie czekałam. Wyloozujcie troche...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

kretynie? ot kultura .W domu tak do siebie mówicie?

Tak w domu tak mówię i na ulicy zawsze do kretynów ,rzeczywiście użyłem słowa kretyn no i miałem rację,czy może kretynka?

no tak wolicie napisać bo w oczy komus powiedzieć nie potraficie!!!!!!!!!!!a potem forum i tu rozpiska jacy to ludzie są źli
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

bo jak przyjdzie jakiś skurw...l do lady i uważa się za kawał Pana to tak zostanie obsłużony.
a jak coś się nie podoba to powiedzieć.ciekawe czy o biedronce też tak mówicie a tam nikt nie podleci jak są kolejki,i jakoś kurka nikt nie komentuje a tu każdy musi wam koło d*py skakać?mieszczuchy więcej szacunku dla innych to i wy bedziecie szanowani.
powodzenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

oj widać dorwały się do forum panie sklepowe oburzone :P :P składajcie skargi u kierownika, proste. W Maxie na ul. Guderskiego nie ma takich problemów

Najgorsi są ci co kupują np żółty ser, czy wędliny na deka. Poproszę 20 dk żółtego sera, kobicina, kroji, kroji i dokłada na wagę, to trwa. Czy nie lepiej powiedzieć, poproszę 20 plastrów sera,czy 25 plastrów wędliny. Ludzie sami tworzą bałagan. Była taka sytuacja, gdy sprzedawczyni pokrojila 3 dk. za dużo, bo miało być 20 dk a sprzedawczyni pokrojila 23 dk. Zrobiła dym i zostało na 20 dk. Łatwiej poprosić np 15, 20 plastrów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...