Merkus

Okoliczność jaka mnie spotkała,jest po niżej godności osobistej.Panie Prezesie trzeba pomyśleć o zachowaniu Kier. w stosunku do osób które zaopatrują sklep w artykuły.Arogancja przerasta godności osobistej.Sklep Merkus na Fikakowie ma złą opinię.W stosunku do innej sieci macierzystej sieci.Ogólnie mówiąc ryba psuje się od głowy.Poniżanie to senfenkcja godna weryfikacji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też o Merkusie ale trochę z innej beczki :)
Byłam ostatnio na zakupach w Merkusie z dzieckiem w wózku... Jeden wielki slalom. Rozumiem, im towaru więcej tym lepiej a że brak troszkę miejsca to wszędzie stoją takie małe 'punkty' np na palecie albo po prostu na stojaku. Niestety do połowa jest ciężki dostęp, ponieważ się nie zmieszczę z wózkiem i muszę objeżdżać na około albo jak już uda mi się wjechać w daną alejkę to już niestety z niej nie wyjadę i cofam i cofam. Może warto pomyśleć o jakiejś lepszej organizacji dot. towaru? :)
W dodatku trzeba na prawdę bardzo uważać aby nie zahaczyć o jakieś butelki.
Taka moja mała własna opinia :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym Merkusie rzadko bywam więc się nie wypowiadam.Do przedstawiciela handlowego-naucz się poprawnie pisać po polsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie oczekuj od robola, aby umial sie wyslawiac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Do A wygrałeś w ToTo-lotka , z chama zrobił się PaNNNNNN Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kier. wpadło w rutynę,czepiają się byle czego.Osobiste sprawy personelu są osobistymi .Czepiają się już czegokolwiek.Teraz nie ma ludzi głupich,atramentowe serca też posiadają kleksa.Parasol dalej istnieje,żyrandol nie dla każdego,kosztem innych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzieś o żyrandolach słuch zaginą,czyżby administrator pomógł,zablokować wpis,który mówi prawdę,o kasjerach jak są traktowani przy rozliczeniach.To jest temat obszerny,zaboli każdego który lubi przekręty.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0