Metropolia jest Okey

Temat dostępny też na forum: Metropolia jest Okey
Czterodniowy festiwal trójmiejskiej muzyki i teatrów niezależnych zjednoczy Gdańsk, Sopot i Gdynię.Godz 17.oo-Otwarcie klubu.Godz18.oo-Rozpoczęcie koncertu.18.oo-18.1o-Przywitanie publiczności(PROWADZENIE: TOMEK LIPSKI )18.1o-18.3o-ROBERT USEWICZ (NAVIGATOR)18.3o-18.45-Przerwa tech.18.45-19.20-DETKO BAND19.2o-19.3o-Przerwa tech..19.3o-20.oo-GOSIA SZMUDA & RODRIGUEZ20.oo-20.15-Przerwa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma to jak przeklejki...

informacji prasowych. I robienie w nich bonusowych błędów. Nie, Skini Patroni, tylko Skinny Patrini. Jesteście największym portalem informacyjnym w tym regionie, a nie możecie sobie pozwolić na kompetentnego dziennikarza-redaktora?;/

mój błąd

Przepraszam , to mój błąd. A na Pana redaktora złego słowa nie dam powiedzieć.

kolejność

czy w takiej kolejności wystąpią kapele, jak podano? /pytanie dotyczy także koncertów w sfinksie i uchu

dick4dick

dlaczego na stronie nck nie ma dicków w repertuarze koncertów w palramencie? będa oni w końcu czy nie?

Golden Life

hmm na stronie parlamentu jest jeszcze napisany Golden Life, ktos cos wie ?Pozdro I Wesolych:)

Dick4Dick

Właśnie, czy będzie dick4dick ??

D4D

no własnie co z tymi dickami , raz maja być raz nie...? wie ktos?

d4d nie bedzie

zespol w tym czasie ma koncert we wroclawiu

d4d nie bedzie

zespol w tym czasie ma koncert we wroclawiu

zespoly..

chce mnie ktos uswiadomic jakie gatunki muzyki reprezentuja? ;]

nie ma 24.30 jest 00.30

Biafro

o nie CO TO OZNACZA BIAFRO Z LESZKIEM MOZDZEREM???????? sie ciekawie nie zapowiada

Golden Life

Ich występ mnie mega rozczarowal. Oni nic nie zmienili w swojej muzyce od lat! Może o to im chodzi, ale dla mnie są już nie do słuchania. W ogóle jakby się nie rozwijali!

Golden Life

Ich występ mnie mega zachwycił. Dodali do swojej muzyki nowe elementy. Zapewne o to im chodziło, żeby fani poczuli dobre, stare Golden Life i oprócz tego cieszyli się nowymi utworami! Cudownie się rozwijają! :) pozdrawiam noworocznie

Inne tematy z forum

ARKA Gdynia - GKS Katowice (3 odpowiedzi)

więcej

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (9 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Niezwykłe Kobiety Pomorza (4 odpowiedzi)

Wydarzenie "Niezwykłe Kobiety Pomorza", które odbędzie się 9 marca 2026 r. o godz. 18:00 w...