Minibus dla gosci

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Prosze o rade gdzie mozna zorganizowac cos na ksztalt minibusa w Gdyni? Bo autobus i taxi na razie odpadaja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Minibus dla gosci

najlepiej podejdź do pks oni mają i autobusy i minibusy, naprawde powinno byc tanio, myśmy brali z pks, prawie za darmo.

A jak same busiki? Czy sa w miare nowe?

pod dobrucki.com znajadziesz minibusy, płaciłam 250zł za 25osobowego. nie wiem czy to tanio załatwiałam go na gwałtu rety;)

my akurat jestesmy z wejherowa i tu braliśmy ale busik był nowiutki i tani, 250zł to trochę drogo myśmy płacili za odwóz gości 50zł, tyle samo za duży autokar, poprostu płaciliśmy za kilometry tylko.

sieci taksowkarskie w gdansku maja mini busiki na skladzie.wystarczy tylko powiedziec czy zamawianiu ze chodzi o vana (czy busika, jak kto zwal) i ustala sie cene...troche drozej niz zwykla taxi ale i wiecej osob sie miesci...
pozdrawiam

Jesli sie zamawia minibusa przez cetrale - czyli dzwoniąc np do Hallo Taxi to płaci się 10 zł (zamiast 5) za tzw trzasnięcie drzwi + opłata za kilometry taka sama jak za zwykla taxi, tylko niestety we 2 strony - czyli dojazd do klijneta.
Ale polecam dogadanie się z wlascielem takiego busa osobiście. My korzystamy z usług takiego pana taksówkarza z busem 9 osobowym i placimy mu tylko opłatę za sam kurs - za kilometr (2,0zł) bez żadnych dodatkowych opłat.