Minionki

Temat dostępny też na forum: Minionki
Opinie do filmu: Minionki.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

megasuperhipercudownofantastycznokrotnie!!!

O O
L.............J
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 26

Własnie od takich opinii się dystansuje.

Język z "Kawa czy Herbata" , zapomniał dopisać że jest w szoku. Świadczy o ogólnopolskiej zestandaryzowanej telewizyjnie opinii na tematy wszystkie.

Reasumując: nie ważne ile osób napisało opinię tylko JAK to zrobiło. Jeżeli opinia jest pisana przez osobą elokwentną to widać to w treści opinii i można (ewentualnie) takiej opinii zaufać. Jeżeli piszę ją...(nie dopisze bo po co mi kłopoty) to taka opinia jest miarodajna dla osób.... z podobnym gustem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

extra

miło spędziłam czas z dziećmi ŚMIESZNY I ZABAWNY FILM

Polecam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 19

Hajne miniołki polecam ten film bo byłem z rodziną i to jest najciekawszy film na świecie 😃 🎥 📹 🎬
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

słaby

Film zdecydowanie słaby. Wg mnie dla dzieci od 10 lat. Trzylatka się na nim wynudziła, pięcio i siedmiolatek ani razu się nie uśmiechnęli. Zero treści, żadnego przesłania, malo scen podczas, których można by się pośmiać. Ani jedna scena, czy kwestia nie utkwiła nam w pamięci. Dawno nie widzieliśmy tak słabej i płytkiej produkcji.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zgadzam się. Jako postaci śmieszne

Ale fabuła oklepana przez co wiało z ekranu nudą. Szkoda,bo to zmarnowany potencjał. Przerost formy nad treścią.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

idealna recenzja...

Dwóch 8 latków zadowolonych, 12 i 13 latkowie znacznie mniej... A ja zmasakrowany tym galimatiasem w fabule. Zero textów, akcja nędzna. Pozdro!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziękowania za komentarze

Ludzie! Chciałem Wam podziękować za komentarze, bo chciałem wziąć 3 i 4 latka do kina. Jak się dowiedziałem, że film nie ma przesłania, a dzieciaki się nudzą - zrezygnowałem. Dzięki Wam zaoszczędziłem 5 dych! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

film nie dla dzieci, przekazujący gloryfikacje zła a nie dobra, szmira nie film dla

dzieci-zdecydowanie odradzam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11

ej ty slaby

to nie prawda ogarńi swoje d*psko a potem muf
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam

Absolutnie nie polecam filmu, bardzo słaby, dzieci wynudzone, pytające kiedy koniec. Film pozbawiony sensu.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Niestety

Niestety większość ma rację, pisząc ,że film jest słaby. Brak treści, tym bardziej brak śmiesznych momentów.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

7latek uhahany a ją nie mogłem wysiedzieć
W porównaniu z 2 cz. to nędza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

fajny

film ogulnie fajny ale trohe gupi bo kevin bob i stuart pokazujol gupote
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

nie dla dzieci poniżej 7 r.ż.

Obie moje córki w wieku 7 i 5 lat były wystraszone i płakały. Film słaby, bez humoru i morału. Motyw służalczości uroczych stworków największym złoczyńcom na świecie jest przez mnie totalnie niezrozumiały. Potrzebny dystans, którego dzieci nabierają powyżej 10 r.ż.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

widzialam zwiastun

mi osobiscie podoba sie ten film
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

czyli podoba ci sie zwiastun

i oceniasz cały film na jego podstawie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyszłam z dzieckiem po 20 minutach, bo nie dało się tej szmiry oglądać. Film zły, głupi i kompletnie bezsensowny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam

Film jest nudny i nieciekawy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jesteście dziwni.

Czemu tyle negatywnych opinii.Film mi się podobał i był ciekawy.Mam 13 lat i byłam tam z 7-tnim bratem i koleżanką rówieśniczką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Juhu

ktos madry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

film beznadziejny

Pierwsza tak nudna i bezsensowna bajka jaką obejrzałam w kinie. Corka po obejrzeniu połowy chciała wracać do domu. Na pytanie czy chce iść do kina odpowiada " tak ale tylko nie na minionki". Film nie wnosi żadnych wartości, bez moralu i mało zabawny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

happy 3...

To obejrzyj "happy 3 friends" tam masz morał, słodkie postacie i akcję ....córeczce z pewnością się spodoba , ja byłam i się uśmiałam na minionkach, potrzebne są czasem takie bajki na odstresowanie się a że ktoś nie rozumie pewnych kwestii filmu to wynika z tego że jest poprostu upośledzony

Słabo

słabo, słabo, słabo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

podobał mi się

Obejrzałam film i jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem poziomem nie odbiega od poprzednich części, które świeżo obejrzałam, więc wiem co piszę.
Zgadzam się, że jest to film dla starszego odbiorcy. Dziecko wielu żartów i nawiązań do kultury nie zrozumie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

słabizna

Piękne byle co. 5letni syn drżał ze strachu dopytując, kiedy będzie koniec. Mąż przespał 3/4 filmu. Nawet chcieliśmy prosić o zwrot za jego bilet ;) Jeśli nie masz, co zrobić z kasą, idź na minionki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

minionki :D

NAJLEPSZA BAJKA NA ŚWIECIE!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecan

Może nie podobał się waszym dzieciom, bo zabieracie tam zbyt małe dzieci. Ja byłam na minionach w warszawie w multikinie, cała sala zapelniona wszystkie dzieci sie smialy rodzice tez, wszyscy byli bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

minionki

bardzo fajny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Beznadzieja

dawno nie widziałem tak nudnego filmu bez jakiegokolwiek sensownego przesłania i fabuły. Córa się wynudziła i wyszliśmy przed końcem. Nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzysztof

Ekstra

MEGA SŁABY

Gloryfikacja zła...nie wiem co kierowało autorem filmu ale mega słaby. Odwrócenie świata wartości, dla dzieci to burza w ich małych umysłach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

trgedia, oboje z dzieckiem wynudzilismy sie jak mopsy. Dziecko nie ma szans zrozumiec zartow, poniewaz minionki mowia po hiszpansku. Nie widza rowniez nic smiesznego w poscigu policyjnym przerywanym herbatka. Niesmieszna bajka dla starszych, ktorzy kojarza fakty ze swiata. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bo masz nie dokształcone dzieci ....

minionki

najlepszy film świata
polecam dla dzieci w wieku 6 - 12 lat

Bob , Stiuart , Kevin

To bohaterzy bajek dla dzieci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fajnie ale za krutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z całego serca polecam!

Byłam na filmie z córkami: 4 i 8 -lat. Wszystkie bawiłyśmy się świetnie, można się uśmiać do łez. Film pełen humoru i zabawnych scen. Nie rozumiem niepochlebnych opinii o tym filmie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

minionsy

Mega film, zadowolona wyszłam bardzo :) można się pośmiać , dzieci będące również na sali się śmiały :) nie rozumiem opinii innych ...analizując- mają poprostu nudne dzieci siedzące przed komputerami i nie wiedzące co to zabawa , trochę dystansu ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krzysztof

Zarąbista bajka plecam

Inne tematy z forum

Norymberga (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Norymberga . Przeczytaj o filmie.

Uciekinier (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Uciekinier . Przeczytaj o filmie.

Wielkie ostrzeżenie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielkie ostrzeżenie . Przeczytaj o filmie.