Moda na paznokciach

drogie panie jakie trendy panują w tym sezonie jeśli chodzi o kolorystykę ? Wczoraj kupiłam trzy kolory z Astora ale bardziej klasyczne. Jakimi kolorami ożywić paznokcie na wiosnę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Moda na paznokciach

Lakiery nietypowe, połyskujące w słońcu, czyli wszystkie metaliczne kolory, z drobinkami złota, do tego klasyczna biel, czerwień i beż dobrany do odcienia skóry. Ostatnio rozmawiałam z moją kosmetyczka, którą stwierdziła, że w ciągu ostatnich tygodni bardzo dużym zainteresowaniem cieszyły się neonowe lakiery jako dodatek (np jeden paznokieć w takim szalonym kolorze, a reszta stonowana).
Podobno bardzo modne są wszystkie odcienie niebieskiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Moda na paznokciach

Bardzo popularne jest zestawienie kilku kolorów na paznokciach, w sensie - każdy paznokieć w innym kolorze, albo np. 4 szare, a jeden różowy. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...