Modelka/Fotomodelka

I teraz piszesz kilka słów o sobie i wysłasz swoje zdjęcia kompletnie nie wiadomo do kogo po jest podany adres email tylko, każdy może dać sobie takie ogłoszenie i czekać na zdjęcia :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/modelkafotomodelka-ogl59746593.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Modelka/Fotomodelka

no i?

to jakaś lub jakiś kolekcjoner zdjęć , prawdziwe agencje i marki , to nie robią czegoś takiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

JAN Z service.manager@vp.pl ???
widzę, że gimbaza nie próżnuje.
ale zawsze znajdzie się naiwniak, dla którego nie jest ważne że nie podano telefonu, adresu, maila firmowego, strony www i wyśle swoje zdjęcie.
Brak słów.

każdy może sobie dodać takie ogłoszenie i każdy może lub nie na nie odpowiedzieć... wolny wybór

jak ktoś dodaje - jego sprawa, jak ktoś odpowiada - jego sprawa
zazdrościcie czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto ludzi przestrzegać co się może za tym kryć, wysyłać swoje zdjęcia i opis siebie nie wiadomo do kogo i kto je będzie oglądał ! Boisz się że zdjęć nie będą ci wysyłać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba twojej starej

widać, że gimbaza upośledzona komórkami się udziela

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...