Monix - ocena (1) Niezapomniane wrażenia...Które wracają przy każdym myciu włosów czy... Monix Aga - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa :) Fach w ręku i znajomość potrzeb... Aga Sylwia - ocena (1) Wizyta w tym salonie to czysta przyjemność oraz pewność że wyjdziemy z... Sylwia
Maska - ocena (1) Babcia była bardzo zadowolona z usługi koloryzacji i strzyżenia, pani Monika... Maska katka - ocena (1) W salonie Pani Moniki poza piękną stylizacją dostałam dużą dawkę dobrego... katka Tomek - ocena (1) Kolejny raz wyszedlem od Pani Moniki usmiechniety i zadowolony ze strzyzenia.... Tomek Agata Śmiarowska - ocena (1) Monika jest świetna specjalistką. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana.... Agata Śmiarowska Paulina - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście i rady. Fryzura/ ścięcie super, włosy... Paulina Tesa - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą atmosferę i fryzurkę :) Tesa kudlaty - ocena (1) To nie jest jest tylko salon hairstylingu, ale tez wspaniale doswiadczenie... kudlaty Agata - ocena (2) Świetna fryzjerka! Monika uważnie słucha i proponuje najlepsze rozwiązania w... Agata Natalia - ocena (1) Cudowna wizyta, włosy pięknie obcięte, wyszłam z uśmiechem od ucha do ucha :) Natalia Lidia - ocena (1) Byłam już 2 raz u Pani Moniki, polecam z całego serca Lidia Gosia - ocena (1) Pani Monika stworzyła cudowne miejsce. Już od samego wejścia czuć dobrą... Gosia Ania Kotuła - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Pani Monika świetnie ścięła moje włosy... Ania Kotuła Gumiś - ocena (2) Niesamowity talent i cudowne podejście do klienta. Dzięki niej włosy... Gumiś Marta - ocena (1) Pani Monika nie tylko świetnie strzyże, ale też naprawdę troszczy się o... Marta Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klientki. Świetne cięcie! Justyna Zuzanna - ocena (1) Pani Monice można zaufać w koloryzacji. Przyszłam do niej z nieszablonowym... Zuzanna Emilia T - ocena (1) Bardzo miła atmosfera. Pani Monika świetnie poradziła mi z fryzurą i... Emilia T