szukam dobrego warsztatu co zna się na dieslach (silniki TDI) (11) witam, szukam dobrego, ale naprawde dobrego warsztatu, który zna się na... mieszkaniec trójmiasta Raport drogowy (8 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Ciasno na dojazdach do obwodnicy To już ostatni w tym tygodniu Raport... Raport drogowy (7 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Uwaga na turborondo. Ciasno na ul. Uczniowskiej. (godz. 17:00) Zaczynamy od...
Wycena.. (1) Witam posiadam Mitsubishi Galant 95 2.0 i mam do wymiany 2 x amortyzatory... Marko Raport drogowy (6 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (30) \"Siódemka\" zakorkowana na wylocie z Gdańska To ostatni, 11 dziś Raport... Raport drogowy (5 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Korki powoli odpuszczają No nie jest tak źle. Ruch na terenie Trójmiasta... zlecę wymianę sprzęgła (4) Zlece wymianę sprzegła kompletnego w Renault Scenic 2002 benzyna 16V z... marek Raport drogowy (4 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Zakorkowana ul. Sopocka. Korki na Węźle Karczemki Bez zmian we Wrzeszczu.... Dobry serwis dla SUVA - Gdańsk i okolice (1) Szukam sprawdzonego serwisu dla nissana x-traila . Będę wdzięczny za podpowiedź Kris Raport drogowy (1 lipca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (44) Zapchane wylotówki z Trójmiasta. Korki na Matarni Deszcz pokropił i korki... dni orlowa (1) jakos nie ma szukania ; bo jest operrennnnn setaka jak przejechać przez trójmiasto (3) witam za tydzień będę podróżował do rewy, chciałbym skorzystać z całej... Bartek krajowa 7 (16) Czy ktoś może jechał ostatnio do Warszawy krajową 7-ką. Czy są jakieś... piotr parkowanie - wyłudzanie? (10) Mam pytanie, czy na ulicy Helskiej w Sopocie (tóż obok kortu tenisowego)... turysta Raport drogowy (30 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (44) Korki na Trasie W-Z na Chełmie. Północna Gdynia brnie w zatorach... Raport drogowy (29 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Obowdnica przejezdna, lepiej we Wrzeszczu Obwodnica przejezdna. Jednak... Piaskowanie felg (1) Witam. Mam pytanie gdzie mogę tanio wypiaskować felgi stalowe, najlepiej... valdi85 Raport drogowy (28 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Bez problemów na obwonicy, gorzej jest na Węźle Karczemki Obwodnica... Ecomyjnia opinie (4) Witam wszystkich, Od niedawna w Gdańsku działa oddział sieci myjni... wally E po wymianie klocków.. (8) Dwa dni po wymianie tylnych klocków wsiadam i czuje ze hamulec łapie troche... kas