NC+ vs POLSAT

Drodzy Baniniacy, proszę Was o opinie, która platforma lepiej odbiera w naszej pięknej miejsowości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

O ile dobrze się orientuje celujesz w tą samą satelitę dokładnie na południe - wiec zupełnie bez różnicy.
miałem cyfre i polsat (zamiana dekoderów bez przestawiania anteny) i nie widzę różnic w odbiorze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie rozumię pytania przecież przy obu platformach korzystsz z tego samego satelity. Antene ustawiasz tak samo. Możesz mieć obie platformy. Jeśli zach chodzi o jakoś obrazu to sygnał nadawany przez polsat jest lepszy obejrzyj sobie np na eurosport mecz ekstraklasy na obu platformach. na polsacie żyleta. Gdyby polsat mial w ofercie kanały sportowe z meczami ekstraklasy to zrezygnowałbym z nc+
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie nc jest lepsze maja lepsze dekodery i lepszej jakosci hd

Polsat ma tandetny sprzęt. Ciagle się wieszaja dekodery. Problemy z pobranem uprawnien i ciagle komunikaty tego kanału nie ma w twoim abonamencie. Polsat tanszy ale ciagle problemy ze sprzetem. Zdycywowanie wybrwlbym nc+.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nc+ nie korzystam, ale z Polsatu od 3 lat, bez żadnych problemów z dekoderami, ofertę mam rozbudowaną i wszystkie kanały odbierają ok

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....