polecam dla dzieciaków (1) Mój syn Michał chodzi na lekcje perkusji od kilku miesięcy - cieszę się że... Agnieszka Mają talent chłopaki, i fantastyczne podejście (1) Bardzo przyjemne miejsce, gdzie rozwijają się młode talenty. POwodzenia... karaś Akademia Rocka w Gdańsku jak dla mnie nr 1 (2) Witam wszystkich na forum, ja również chodze na perkusję co prawda nie gram... Jan
Świetna szkoła muzyczna , nauka śpiewu najlepsza w Trójmieście (2) Hejka moi kochani:) Serdecznie chciałam polecić Szkołę Rocka New Drum School... Tamara Akademia Rocka - polecam :) (2) Chodzę już trzeci rok na perkusję do Akademii Rocka, jestem bardzo... Leszek Paulina - opinia (1) Akademia Rocka to szkoła godna polecenia .Przyjazna miła atmosfera... Paulina Super szkoła! (1) Szkoła muzyczna Akademia Rocka to miejsce gdzie można poznać ciekawych ludzi... basistka ;) Super szkola :) (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu :) A Pan Tomek to wspaniały nauczyciel,... wiki Polecam wszystkim szukającym dobrej szkoły !!! (2) Swietna atmosfera,zajęcia prowadzą doświadczeni muzycy. Najbardziej podoba mi... Kornik