rewelacyjna szkoła (1) moje dzieci cały rok szkolny uczęszczały na zajęcia do tej szkoły językowej,... Basia Jasińska Profesjonalizm i super instruktor p.Lesław (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć i zdać egzamin ( za... Monika Matysiak Gwarancja sukcesu (1) Polecam wszystkim kandydatom na kierowcę Akademię Prawa Jazdy. Formaloności... Kamil Konkel
Polecam C+E (1) Witam, jeżeli ktoś myśli poważnie o zawodzie kierowcy na zestawie to polecam... KAROL Wspaniały żłobek (1) Do żłobka Wesoła Kraina chodziło 2 moich synków. Opieka rewelacja, Panie... Alicja Swietna szkoła, zdane za 1 razem (1) Dziękuję bardzo za naukę, miło przyjemnie i profesjonalnie, dziękuję Panu... Oskar The teacher, who knows what she does. - Extremely Recommended. (2) I am living in Poland since one and half year. I have started to learn Polish... Gizem Instruktor na 5+ :))) (1) Z przyjemnością mogę poinformować, że wczoraj zdałam praktyczny egzamin... Ania Banasiak Jest ok (1) Szkoła jest spoko. Jestem absolwentką kierunku rocznego Asystent nauczyciela... Asia POLECAM (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie w miłej atmosferze. POLECAM!!! DK Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Bardzo profesjonalna szkoła, dogodna lokalizacja, świetni instruktorzy... Patryk POLECAM (1) Polecam, szkoła jazdy numer jeden ! Podejście do kursantów na najwyższym... Julek Polecam! (1) Jestem opóźniony w robieniu prawa jazdy o 10 lat. Gdzieś w końcu pójść... Patryk ECDIS-szkolenie (2) Pełen profesjonalizm, rzetelnie i przystepnie przekazana wiedza. Szkolenie... krzysztof Polecam ! (1) Najlepsza szkoła , super instruktorzy , wspaniała atmosfera . Egzamina na... Paulina Maluchy w wakacje (1) Zajęcia dla maluchów /córka 1.5 roku / - świetnie prowadzone. Przemiła... Krystyna Narkiewicz BARDZO DOBRA SZKOŁA JAZDY W GAŃSKU (2) ALFA - to nie przypadkowy wybór,to NR 1 Szeroka oferta części... IWONA "Be" Zdałam (1) Ogromny stres, trochę błędów, jednak stoicki spokoj pana Lecha S. Spowodował,... Agata The best! Super Zielony Listek mój ulubiony kolor (1) Przyznaję. Byłam beznadziejną kursantką. Nie rokowałam nadziei, Ale udało... max BARDZO POLECAM (1) Moja córka chodziła do tego żłobka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Podczas 1,5... Beata