polecam (1) Superrrrr :) Polecam Instruktora Leszka Kułagę ! cierpliwy, dokładny,... Magda Bardzo przyjemnie:) (1) Jestem zadowolona z kursu. Wczesniej chodzilam do jednej ze znanych sieci... Anna Polecam (1) Polecam, kurs był super i przygotował mnie świetnie do egzaminu, który udało... Filip
Serdecznie polecam!!! (1) Z całego serca polecam OSK JANKAR! Nie wyobrażam sobie korzystania z usług... Anna Polecam Oskara (1) Polecam OSK Oskar. Właścicielka ośrodka bardzo kontaktowa, pomocna, każdą... Natalia !!! SUPER SZKOŁA !!! (1) Uczę się w szkole od pół roku i jestem zdziwiona jak dużo już rozumiem.... ELA Zadowolona absolwentka z przed trzech lat. (1) Jedynkę skończyłam 3 lata temu (jestem po maturze i wybieram się na studia).... absolwentka01 Polecam !!!! (1) Akademia Prawa Jazdy to miła obsługa, wspaniali wykładowcy, grafik jazd... Matuesz Polecam!!! (1) Jeśli komuś zależy na tym, żeby sprawnie zrobić kurs i nauczyć się konkretów... Szymon Polecam pana łukasza (1) Polecam pana lukasza brzezinskiego to spokojny i zrownowazony instruktor... Mateusz Bardzo bardzo polecam:) (1) Po 6 latach przerwy zdecydowalam sie sprobowac jeszcze raz zdac prawo jazdy-... Zuzia Naprawdę polecam!!! (1) Szczerze polecam. Trafiłem do tej szkoly z polecenia. Robilem prawo jazdy... Kowalewski Piotr Jazda z Panem Darkiem (1) Polecam Pana Darka, szkółkę i atmosferę która tam panuje. Każda osoba jest... Aniela Białkowska Opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Teoria super prowadzona przez... Julia Piotrowska Jankar to super szkoła jazdy (1) Po kursie u pana Darka zdanie praktycznego egzaminu państwowego naprawdę nie... Przemek Świetna szkoła (1) Nauczanie na bardzo wysokim poziomie. Miła atmosfera super instruktorzy, z... Maciej Derkacz Świetna szkoła! (1) Największą zaletą jest podejście nauczycieli, z którymi można porozmawiać i... Dominik Aleksandrowicz Polski- Pani Kasia działa cuda! (1) Język polski to moja zmora- nudny i nie do pojęcia. O tej maturze... Justyna Najlepsza Szkółka :) (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Zajęcia teoretyczne bardzo zrozumiale... Sabina R. Muszę podziękować (1) Właśnie zdałam jadę, a tak się bałam...nic tylko odebrać prawko i szlifować... andzia