UWAGA ! na długość kursu! (1) Po woli zaczyna mnie to denerwować!!! Okres oczekiwania na jazdy po... młody MIREK STACHURSKI NAJLEPSZY;-))))))) (1) No wlasnie,wkoncu znalazlam stronke z opiniami naszych istruktorow z... Izunia.M Dobra szkoła nauki jazdy (1) Jedna z najlepszych szkół w Gdyni, o czym świadczą rankingi(3miejsce),bardzo... Jarek
Dzis ZDAŁAM!!!! (1) nie dosyć, że dziś zdałam za pierwszym razem, to mogę z dumą oświadczyć, iż... agness_bx Usługobiorczyni - opinia (1) Moim zdaniem nie jest ważne ile płaci się za przedszkole (tymbardziej, ze... Usługobiorczyni _________________000__________________ (1) _________________000__________________ syla Najlepsza szkoła w Trojmieście! (1) Gorące podziękowania za fachowe przygotowanie do egzaminu. Cierpliwość,... Zofia GORĄCO POLECAM (1) Wprawdzie zdałem za drugim razem ale i tak jak na Gdańsk to dobry... MIREK SUPER BEZSTRESOWA NAUKA (1) Naprawde gorąco zachęcam was do skorzystania z usług tej firmy.Korzystne... Tomek Dziękuję za wszystko ;* (1) Ta szkoła jest zarąbista! Znacznie lepsza od tych do których chodziłam!... Zawsze pamiętająca ;* średnio zadowolona (1) Nie mam nic do instruktorów , uażam że poważnie podchodzą do nauczania:)... Baśka REWELACJA!!! (1) Słuszne spostrzeżenie, że każda ocena kursanta jest subiektywna, ale... Maciek Marta - opinia (1) Ten Ośrodek Szkolenia kierowców wcale nie jest dobry.Odradzam szkolenie w... Marta Z koleżanka agravką (1) Zapisałyśmy się obie na kurs, po miesiącu oczekiwania na grupę nie chcieli... życzliwa Świetna szkoła;) (1) "Gratuluję zdania egzaminu"-takie słowa usłyszałam po pierwszym... Kasia fajna szkoła (1) polecam! uczeń SUPER UCZELNIA!!! (1) Ukończyłam uczelnię w marcu tego roku. Wszystkim gorąco polecam. Poziom... Dorota Polecam!!! :) (1) Jezdziłam z Marcinem jestem Bardzo Zadowolona!! Dobrze tłumaczył, jezdzi sie... mysza ;) Gorąco polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolony, rewelacja. Zdałem egzamin za pierwszym razem i w... Michał S. moj kurs jeszcze trwa (1) choc dopiero ucze sie byc kierowca wiem ze dzieki mojemu instruktorowi... asia