Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek najlepsza szkola ma $wiecie!!!! (1) absolwentka Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia
student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student IV LO - to mówi samo za siebie!! (1) IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te... karinka :) Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent Swietna szkola (1) Kocham ta szkole!!Bu$ka! Paulinus Poszukuję tej książki! (1) http://www.ksiegarniarubikon.pl/sklep/228/8058/8 Ma może ktoś do odsprzedania? OLCIA** Ludzie - chodźcie do XV! :D (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolona po I roku nauki, chociaż jako już niemal... xyx Szansa?! (1) Postanowiłam dać szansę sobie na zdanie egzaminu na prawo jazdy.Mam... Marta absolwentka 05 - opinia (1) szkola bardzo fajna, pozwala rozwijac umiejestnosci.., teraz w liceum nie... absolwentka 05 Komentarz (1) Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona... Rodzic zadowolony najfajniesza szkoła tańca w 3mieście! (1) To jest zdecydowanie najlepszy klub w 3mieście. Jan GOraco polecam (1) Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie... Asia