Nauki weekendowe

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej!
Na początek napiszę, że chyba się do was przyłączę, bo tak od dawna czytam i czytam, że trzeba by coś zacząć pisać. Też chcę być pustą panienką :o)!!!

A moje pierwsz pytanie - czy wiecie może coś o weekendowych naukach przedmałżeńskich? Gdzie są, ile trwają i kiedy się rozpoczynają (mamy ślub w sierpniu, więc musimy się z nimi wyrobić tak do maja). Mój narzeczony jest z innego miasta więc nie bardzo mamy możliwość chodzić na nauki w tygodniu, nie mówiąc juz o regularności!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nauki weekendowe

lori :) ja Cie w imieniu wszystkich powitam oficjalnie ;) (teraz taka cisza bo juz dziewczyny pudruja noski i zaraz wychodza na spotkanie:) a gdzie dokladnie sie odbywaja nauki weekendowe, to Ci nie powiem, ale mi sie obilo o oczy;) w ktoryms watku ktos pisal, ze sa

Dzieńdoberek!!!
Cieszę się, że spotkanie wam się udało, może następnym razem też się dołączę ;o)
A jeżeli chodzi o te nauki, to niestety, ale szukałam na forum i nie znalazłam infor o tych naukach...Może któraś z was słyszała...PLEASE!!!To baaardzo ważne...

HALO!!!Pomozcie mi!!!Please!!!Jestem zdesperowana!!!

Witaj!

Nauki weekendowe napweno będą u Jezuitów w Gdyni na ul. Tatrzańskiej , wiem iż ma być to 20-22 maja tzw. szybki kurs przyśpieszony dla narzeczonych- wszystko w parę dni,ale za opłatą 220 zł od pary!!!
A co do normalnych cotygodniowych spotkań zaczynają się od 16-ego kwietnia 2005 też u Jezuitóww Gdyni i trwać będą 8 sobót. Więcej szczegółów można uzyskać u biurze parafialnym -numer tel na stronie internetowej Jezuitów(szukaj przez portal trojmiasto).
Dodam tylko, iż jeśli nie masz nic przeciwko wieczorom spędzanych na dłuuuuugich rozmowach z partnerem na temat przyszłego współnego życia to warto bo nauki są super, a osoby prowadzące bardzo fajne, szczególnie Ojciec Jezuita umilający spotkania swoją mową:))) Wiem to z doświadczenia, bo uczęszczałam na te nauki:))Polecam, pozdrawiam:)

dokładnie :) a ja dodam jeszcze maila i telefonik do jedej z par prowadzących:
Maria i Janusz Długońscy, tel. (058) 629 41 14; mail: dlugonski@telfax.com.pl
i ja też bardzo serdecznie polecam te nauki - wczoraj je skończyliśmy i naprawdę jesteśmy z nich zadowoleni :)
A co do ceny tech nauk weekendowych, to wydaje mi się, że są takie drogie, bo obejmują nocleg i całodzienne wyżywienie, ale dopytaj się jeszcze pod mailem :) acha, te nauki które zaczynają się w kwietniu i trwają 8 tyg. kosztują 50zł/pary.
pozdrawiam i witam w klubie pustych panienek ;)