Networking online znacie jakieś sensowne aplikacje, które naprawdę działają?

Hej,
szukam czegoś, co pomoże mi poszerzyć zawodowe kontakty, ale nie na zasadzie dodaj do znajomych i zapomnij, tylko realnie żeby pogadać, wymienić się doświadczeniami, może nawiązać współpracę, ale też po prostu poznać ciekawych ludzi z różnych branż.

Nie interesuje mnie klasyczny social media vibe, gdzie wszystko kręci się wokół autopromocji albo lajków. Bardziej zależy mi na aplikacji czy platformie, która jakoś ułatwia start rozmowy i sprzyja relacjom biznesowym.

Testowaliście coś takiego? Trafiliście na coś wartego uwagi?
Z chęcią poczytam, co u Was się sprawdziło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć!
Chyba znamy miejsce idealne dla Ciebie! Jeśli szukasz przestrzeni, gdzie można poznać wartościowych ludzi, porozmawiać, wymienić się doświadczeniami i poczuć, że networking może być przyjemnością to dokładnie dlatego powstało MYBZZ.

Sami kiedyś szukaliśmy takiego miejsca. Takiego, gdzie nie chodzi o lajki ani szybkie deal or no deal, tylko o prawdziwe rozmowy i relacje z sensem. Nie znaleźliśmy więc po prostu je stworzyliśmy :)

MYBZZ to aplikacja, która łączy ludzi z różnych branż nie przypadkiem, tylko naprawdę z myślą o tym, co mogą sobie nawzajem dać.
Jest darmowa w Google Play i App Store, więc jeśli masz ochotę zajrzyj. Może się okazać, że właśnie tego Ci brakowało https://www.facebook.com/MyBzzPL/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...