Nice Guys. Równi goście

Temat dostępny też na forum: Nice Guys. Równi goście
Opinie do filmu: Nice Guys. Równi goście.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

absolutne zaskoczenie

NIE-GŁUPIA hamerykańska komedia, 8/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobry odmóżdżacz

;) i tyle w temacie. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

gniot jakich mało

Obejrzyjcie zwiastun, jeśli się na nim zaśmiejecie to idźcie jeśli nie to nie traćcie czasu i pieniędzy. Ja obejrzałem zwiastun i od razu widziałem, że to gów...o ale postanowiłem dać mu szansę i to był mój błąd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam sie, c prawda jest pare scen bekowych ( max 3 ). to chyba najlepiej swiadczy o filmie. ale promocja i marketing filmu na 5 wiec hajs sie bedzie zgadzać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny film gorąco polecam :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajna amerykańska komedia

Film zrobił na mnie dobre wrażenie, trochę długo się rozkręcał i myślałam, że będzie kolejną durną komedią, na którą bez sensu wydałam kasę, ale po czasie płakałam ze śmiechu i nie żałuję, że poszłam na ten film do kina. Dobra obsada, świetna gra Russela i Ryana Goslinga oraz tej dziewczynki. Gossling pozytywnie mnie zaskoczył, we wszystkich poprzednich filmach grał tak samo, z tą samą miną, a tu był zupełnie inny, pewnie dlatego był śmieszny. Super
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiepski

Szkoda czasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

film ,chociaz poczatek byl nudnawy,rozkręcil się i

już potem zaskoczyla mnie nie tylko super akcja,w stylu najlepszych filmów amerykanskich, ale i sama treść niosła głębsze przesłanie.Obraz Detroit lat 70-tych,z atmosferą,obyczajowością,problemami gospodarczymi,i super zagadka kryminalna.A na koniec -słowa,ktore mozna dopasować do każdego kraju i epoki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Psoty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Psoty . Przeczytaj o filmie.

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

Pojedynek (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.