Nieprawdopodobni :)

Temat dostępny też na forum: Elite
Mówi się brak słów... paradoksalnie tych słów mam aż nadto. Cudowne podejście i pełen profesjonalizm. Od początku :) przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam około 6 lat temu. Przerwałam.Problemem stał się nie o pokonania strach przed cofaniem. Zdecydowałam się podjąć po tych kilku latach kolejną próbę.Ośrodek wybrałam bo był najbliżej ;) Jakież było pozytywne zaskoczenie po pierwszych wykładach. Pan Grzegorz-wspaniały. Jazdy z Agnieszką.Przełamała mój strach profesjonalnym podejściem i opanowaniem.Egzamin wewnętrzny z Panem Arturem i kontakt z Kia.Byłam zestresowana bo jazdy Toyotą. Zdecydowałam,że egzamin odbędę jednak na Rio.Dodatkowe godziny z Panem Arturem i jego cenne uwagi zaskutkowały pozytywnym wynikiem dzisiejszego egzaminu. Rodzicom tego sukcesu Agnieszce i Arturowi dziękuję z całego serca i będę polecać wszystkim. Do zobaczenia na drodze. Życzę dalszych sukcesów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

To była prawdziwa przyjemność ! Dziękujemy serdecznie i do mijania :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Marketing tylko gdzie?? (8 odpowiedzi)

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

SP 45 Gdynia opinie (9 odpowiedzi)

Witam, Chciałabym zasięgnąć opinii o SP 45 w Gdyni (Dąbrowa). Czy ktoś może posłał dziecko do...