Nowe życie w 3mieśćie

Witam serdecznie użytkowników tego wyjątkowego Forum. Jestem z Torunia, mam 42 lata i w rok po rozwodzie szukam nowego miejsca na świecie. Chcę tu podjąć nowe wyzwania. Przez ponad 20 lat prowadziłem działalność handlową i usługową w wielu branżach. Szukam jakiegoś zajęcia, które pozwoliłoby na harmonijne ułożenia sobie życia codziennego. Nie mam parcia na zarabianie dużych pieniędzy. To już przerabiałem i wiem do czego doprowadziło:). Proszę o sugestie i porady.
:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowe życie w 3mieśćie

Witam w Trójmieście. Ja również zacząłem nowe życie i też po rozwodzie ;) Mam 34 lata, ekonomista 16 lat stażu pracy i też nie mam parcia do zarabiania kokosów, ale tu Cię nie pociesze bo o pracę trudno. Chyba że masz dobry pomysł na biznes ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

witaj ja jestem z Pozania i 2 miesiace temu tez zaczelam tu nowe zycie, i jak na razie jestem zadowolona prace mam w nalesnikarni i niczym na razie nie musze sie martwic, zycze Ci bys znalazl tu to czego szukasz a prace znajdziesz jak tylko sie dobrze rozejrzysz :-) Powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe już ich widzę przy nalesnikach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie namawiam ich do pracy w tym charakterze tylko chcialam przez to powiedziec ze zaczynajac nowe zycie mozna zaczac od prostej pracy by zlapac dystans do wszystkiego a nie od razu lapac prace z najwyzszej polki ale to tylko zrozumie tylko ten kto to przezyl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...