Nowy C.H.KLIF

Witam, czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące nowych sklepów?:) Chodzi mi o sklepy przystępne dla każdego człowieka, a nie te butiki których marki ogłosił już Klif. Nie wiem kto tam będzie kupował.
Oto ich wykaz:
Apart Exclusive, Baldessarini, Bagatt , Bandolera , Camel Active ,
Caterina ,
Charme Italy , Cosimo Martinelli , Dion, Perfumeria Douglas, Escada
Sport ,
Furla , Gerry Weber , La Parisienne , Liu Jo , L'occitane ,
Matinique ,
Monnari , Noble Place, Pabia , Patrizia Pepe , Pinko, Plus IT ,
Pollini ,
Prima Moda , Rosenthal , Solar , Stefanel , Time
Trend ,
Venezia , Wittchen, Puma, Gatta, EMPIK

Słyszałem że ma być podobno C&A i CCC, ktoś może potwierdzić? Przydałby się sklepy, których dziś nie ma w Gdyni, takie jak np. Zara, Reporter, New Yorker itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy C.H.KLIF

znajdą się tacy co będa kupowac w takich sklepach i wydawać tysiące zł:) a czy takie proste sklepy będą to nie wiem ale jestem za żeby były!:)
a kiedy wogóle otwarcie?piszą że wiosną a wiosna już:)

Otwarcie w maju dopiero, ale wcześniej bo na początku kwietnia otwarcie takich sklepów jak Puma, Mohito (jest to inny sklep sieci House) oraz nowe powiększone Bomi.

W nowej części będzie też prawdopodobnie ESPRIT i to jak na razie jeden sklep dla normalnych ludzi, ale jest jeszcze 6 wolnych dużych powierzchni, a duże powierzchnie wypełniają raczej tańsze sklepy więc może coś jeszcze się fajnego trafi.
W Klifie przydałby się sklep z butami, bo na razie są tylko sklepy z butami do strojów galowych...
Są plotki o C&A i kolejnym CCC, ale bez żadnego potwierdzenia.

Będzie ZARA na 100%

Świetnie, ze będzie ZARA - już tuptam nóżkami na odwiedziny :)

będzie też dwupiętrowy reserved :) ciekawe czy sklep z normalnymi butami jakiś się trafi

13 otwarcie!

słyszałam że CCC bedzie ale to tylko słuchy... jakoś w tym CCC ostatnio nic ciekawego ale coś z moim gustem nie tak:)

poprawiam -"albo coś z moim gustem nie tak"

wyczytalam w spisie sklepow ze CCC jednak nie bedzie

Jedna wielka lipa !! W nowej części oprócz dużego Reserved oraz Empiku nie ma zupełnie nic!! No chyba że stać cię na bluzkę za 1000zł.
Masarka, na dodatek połowa sklepów pozamykana. Takiego cyrku to ja dawno nie widziałem, jednym zdaniem na zakupy nie ma tam sensu przyjeżdżać chyba że do starej części gdzie uchowały się jeszcze jakieś normalne sklepy. A w ogóle to gdzie jest ZARA?? Miała być !!

Dzwonilem dzis i pytalem nie ma Zary i raczej nie bedzie.

Będzie ZARA, ale dopiero na początku lipca !!

ale trzeba przyznac ze w reserved maja bogaty asortyment, jest wiecej niz w batorym, chyba ze to tylko tak na otwarcie;)
jedyny plus taki ze dzis w klifie w wielu sklepach fajne promocje byly

po przeczytaniu listy nowych sklepów znam tylko chyba z 3 marki;/ tak wiec chyba jak juz to bede korzystala ze starej czesci Klifu

blagam otworzcie ZARE !!!! ;)

Nie bedzie Zary - tak mi pani powiedziala w klifie...

KLif powstał z myslą o sklepach dla klientów z grubszymi portfelami...
Cieszę się, że otworzyli sklep Giatta uwielbiam rajstopy, pończochy itp. a tam jest w czym wybierać :)

Wczoraj byłam w Klifie z racji tego,że wybieram się na szkolenie i chciałam kupic sobie jakieś nowe ciuchy.Niestety straszna bieda,czy kobieta która niedawno urodziła nie może sobie kupic czegos exstra?Spodnie wszystkie roz.38,wąskie(nikt nie pomyślał,że inne są biodra po porodzie).Wynik dwa T-shirty :(( Smutno mi bo zawsze lubiłam Klif.

Witam wszystkich, podobno w Klifie jest bardzo duży salon Puma? Czy ktoś tam był? Jaki mają towar? Podobno jest tam wszystko z całej kolekcji?

BYłam w Klifie w weekend są mega wyprzedaże po prostu wszędzie są obniżki, a ludzi malutko. Chociaż w wielu przypadkach i tak jest drogo

Reporter ? proszę Cię tam nic nie ma . Zara by się przydała, Bershka, River Island, Pull&Bear, Vero moda...

A, no i Zara będzie. Niedawno byłam w klifie i widziałam. :) Tylko pewnie dużo mniejsza niż np. w GB.

Będzie odddzielnie Zaraz i Zara Kids:)

pffff.... te sklepy to ty masz w galerii bałtyckiej. daliby jakieś, których tam nie ma np. New Look, albo TOPSHOP :3

new look bedzie, wisi plakat z zapowiedzia, nie znam daty ;]

23 listopada otwarcie i zniżki -30% na wszystko przez tydzien..:) zachęta do odwiedzenia sklepu super!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaga na ceny w sklepie Prima Moda.Moje upatrzone zamszowe kozaki ktorych pierwotna cena wynosila 599zl.zostala sztucznie zawyzona do ceny 649 zl by w promocji spadla do ceny pierwotnej, to samo w Gino Rossi gdzie zastosowano te sama praktyke.Bardzo sie zrazilam do tych marek uwazam ze to praktyki ponizej pasa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...