Nowy szafarz

Wiecie drodzy parafianie że w parafii nowy szafarz, taka to historia ze uczył się za księdza, przyjął święcenia, komunie już rozdawał, a potem dla niewiasty zrzucił sutanne i teraz jedno będzie miał i drugie, jak to mówią i wilk cały o owieczka też czy z jego rak komunie przyjmijcie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Nowy szafarz

Ja chyba za głupia jestem żeby zrozumieć tą "wypowiedz"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale o co chodzi ? chyba za dużo zioła wypaliłeś bo kompletnie nie idzie zrozumieć o co ci chodzi ... spróbuj jutro jeszcze raz opowiedzieć ta historie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale o co Ci chodzi? Czy on to robi bez nadzoru proboszcza? Czy może po prostu zawiść Cię zżera lub zazdrość?
Ma potrzebę służyć to służy. Zgłoś swój akces, zdobądź zaufanie szkolenia i już możesz to samo. Jakby w ogóle Cię nie interesowały kolejne kryzysy w naszym państwie, więc wymyślasz problemy z d*py. Nie pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm a szafiarz to nie youtuber co zajmuje się ciuchami ?
Jest szafiarka to i szafiarz będzie.. nie rozumem co ma do tego kościół
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobre;) ale tu chodzi o szlachetną posługę szafarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No dzisiaj autor już doszedł do siebie po melanżu , teraz czyta i sam nie może zrozumieć o co chodzi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...