OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

Delta Plus - Naprawde polecam. (2) Goraco wszystkich zachecam do wybrania tej szkoly. Zajecia teoretyczne z... Katarzyna Polecam (2) Polecam Delta Plus. Jest tam bardzo przyjemna atmosfera wręcz rodzinna zawsze... Piter POLECAM (2) Wszystkim polecam właśnie tą szkółkę!!! Teoria i praktyka zdana za... A.B
Kamila - opinia (2) Jak najbardziej polecam do korzystanie z ich usług ; D Atmosfera bardzo... Kamila Tomek jest Super - opinia (2) Przyjemnie profesjonalnie i bez stresu zarówno teoria jak i praktyka. Polecam... Tomek jest Super Najlepsza szkoła! (2) Na prawdę wszystkim polecam tą szkołę, teoria z Panią Grażynką prowadzona... Klaudia nikomu nie polecam! (3) Niestety nikomu nie polecam osk delta plus, a nawet serdecznie odradzam !... kursant Polecam !!!! (4) Chociaż kurs ukończyłam na początku bieżącego roku to bardzo miło wspominam... Anita Fajnie mimo stresu jaki się przeżywa :) (4) Jestem aktualnie kursantką Pana Marcina,i muszę powiedzieć że mimo tego że... Izabela Kardzis polecam wszystkim..Bardzo ale to bardzo mila obsluga:) (2) Zachecam wszystkich do korzystania z uslug DELTY PLUS....naprawde goraco... agniesia87 Najlepsza szkoła w Trójmieście (2) Bardzo miła obsługa od pierwszej godziny wiedziałem że dobrze wybrałem.... Dominik Najlepsza szkoła w trójmiescie (2) Najlepsza szkoła w trójmiescie, wiecej luzu niż stresu. Profesjonalne... Anonim Najlepsi z najlepszych (1) Meeeega szkółka , polecam! a szczególnie Żabusia jest bardzo miły i super... SznapiSznap Osk Delta Plus (2) Bardzo dziekuję za naukę i jazdę P.Marcinowi oraz P.Tomkowi.Chociaż nigdy nie... Andrzej nigdzie indziej - tylko w Delcie Plus! :) (1) Od kiedy wpadł mi do głowy pomysł, że i ja mogę być kierowcą nie miałam... Ania MASAKRA (4) Jak wyżej. Instruktorzy nie nadają się do wykonywanego zawodu. Pojęcie o... Paweł Wspaniali ludzie! :) (1) Jak dla mnie to jest najlepszy ośrodek w trójmieście, a szczególnie dlatego,... Klaudia POLECAM!!!!!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek nauki jazdy. Wszyscy są bardzo mili i... P.M. Najlepszy ośrodek świata. ! (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Najlepsza nauka ,możliwość wyboru godziny teorii... Kamil Super Szkoła (1) Szybko prosto tanio bez problemów ugodowo Polecam Monka