Odchudzamy sie !

Hej kobietki! Czy sa tu Panie w wieku 25-35 które mają poważny problem z otyłością. Panie ważące od 80 kg w zwyższ? Idzie nowy rok może czas coś zmienić? Możemy sie zebrać razem, poszukać jakiegoś fajnego klubu albo po prostu umawiać sie na spacery i skorzystać z porad dietetyka. Zakładam ten wątek ponieważ w klubach fitness sa same chude laski ewentualnie Panie z lekką nadwagą. Ja szukam Pań już z otyłością i raźniej nam będzie w swoim gronie niż w gronie chudych Pań. Co myślicie? A możne jest gdzieś klub fitness dla takich dużych grubasków ? Piszcie ile ważycie, ile macie lat i jaka jest wasza motywacja, może uda nam sie zdobyć świat :))Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odchudzamy sie !

hej!!! Ja może nie mam wielkiej otyłości, ale chcę zrzucić parę kilo, tylko brakuje mi motywacji i wsparcia...może w grupie będzie raźniej. Jeśli chcesz to napisz maila ag11@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej hej :) ja bym chciala 10kg zjechac...- teraz jest 75kg. Odezwij sie :) 18katrinka@wp.pl :) czekam :)

chetnie sie przylacze do grupki ktora potrfi sie wesprzec w trudach utraty nadmiaru sadelka :). sama nie jestem kruszynka, waze 95kg, coz sporo do zrzucenia :). a moze sa tu jeszcze inne kobitki ktorym nadmiar zostal po urodzeniu dziecka i nie daje sobie sama rady. zapraszam do kontaktu, Kama. kamilaruda1@o2.pl

ja też chętna.habiba podaj jakieś namiary na siebie. jakie miasto?

Hej Dziewczyny

Piszcie do mnie na mwiosnaa@gmail.com.

Buzi:)

napisałam do Ciebie maila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odchudzanie to droga, która się nigdy nie kończy. Ja już mam za sobą 15 kg i muszę ciągle uważać na to co jem, kiedy jem itd. Powodzenia życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też jestem chętna....a z jakiej dzienicy jestescie?

Beata napisz na maila:)))

Nie pitol! Idź sobie zjeść jakiegoś czipsika, batonika albo polędwiczkę. Nie zapomnij jeszcze kanapeczek z mortadelką przed snem co by się sadełko dobrze zawiązało, tłuścioszku :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziewczyny! Piszę tutaj w starym wątku, bo może niektóre z Was ciagle tu zaglądają.. Mam problem z wagą i wreszcie dojrzałam do decyzji, żeby raz a porządnie coś z tym zrobić i słyszałam o takiej babce z Gdyni, która zajmuje się osobami z nadwagą.. Ona jest chyba trenerem personalnym albo nie wiem na pewno coś jeszcze oprócz dietetyki - podobno jest rewelacyjna i chciałabym ją odnaleźć. Wiecie coś na ten temat?

Czekam z niecierpliwością, ściskam Was gorąco!

Daj jakiś namiar na siebie:)))

wer-pask@wp.pl to moj mail!

Inne tematy z forum

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...