Ogródek

Czy ktoś zna kogoś kto zagospodaruje ogródek ? Koszenie badyli i jakaś glebogryzarka ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak jasne zwłaszcza w dobie korona wisrusa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ogródek

https://archiwum.allegro.pl/oferta/glebogryzarka-kosiarka-uslugi-mini-traktorkiem-i8159616529.html

Re: Ogródek

Klinika ogrodowa czaple.polecam

chętnie. na stałe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam sprzęt ale dopiero mogę po godz 11 bo śpię do 9 a obiad życzę sobie na godz 1:30 z podwieczorkiem ustalimy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Klinika ogrodowa profesjonalna firma nawożenie opryski, wykopy, trawa z rolki to są chłopcy którzy wyzwań się nie boją. Kostka, drenaz itp nie groźne. Sprzęt do wszystkiego co potrzeba to robią. Mili panowie a i szef wynajdzie każda chorobę drzew, krzewów, trawnika itp. Polecam w100%. Nie ma lepszej w pobliżu tak profesjonalnej firmy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maja sprzet nie ma co mówić co chcesz to masz. Zrebak. Traktoerek ze sprzętem jaki potrzeba.Polecam najlepsza w okolicy!!!!

Maja zdjecia i kontakt na fb.warte zainteresowania byli u mnie z opryskiem i powiem wam widac efekty tuje ruszyly jak glupie a ja juz mialem na stracenie ale odbily i jest pieknie za co im dziekuje

Zawsze jest kwestia do dogadania ale z tego co mi wiadomo to obieli pol banina.profeska polecam

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...