Oliwka najlepszy OSK :) - nie będziecie żałować ani złotówki!!
Lepszej szkoły nie ma, uwierzcie. Zacznę od tego, że kurs przebiegł szybko i sprawnie. Atmosfera w szkole wręcz domowa, z instruktorami można porozmawiać o wszystkim i o wszystko pytać. Zajęcia z teorii ciekawe i dobrze zorganizowane. Zajęcia prowadzi p.Jurek, z którym też większość czasu spędziłam za kółkiem. Pan Jurek - człowiek zdecydowany, miły, z poczuciem humoru, ale jak trzeba to warknie na człowieka - sądzę, że to bardzo pomocne, ponieważ człowiek zaczyna się starać i naprawdę wiidać efekty, bo wiem to po sobie. P.Jurek odpowiadał mi na wszystkie pytania, w razie moich wątpliwości, robił wszystko, żebym dobrze jeździła. Jeździłam również z Bartkiem, który jest na tyle uparty, że jak coś komuś nie wychodzi, to powtarza się to po parę razy i wtedy łatwiej jest zapamiętać.Najmniej godzin jeździłam z p.Piotrkiem - człowiek spokojny, nie krzyczy, cały czas powtarza to samo, dopóki człowiekowi wejdzie to w krew. Na początku nie mogłam się niczym pochwalić, a instruktorzy zrobili ze mnie super kierowcę - efekt? zdałam dziś egzamin za pierwszym razem!! Pierwsza moja reakcja - szok!! Dziękuję wszystkim instruktorom gorąco za ten czas spędzony z nimi. Oni naprawdę działają cuda!!