Opaski Live Strong

Juz w zeszlym roku sprzedawalem te opaski, za 7 zł ! I mam dość złodziejskich allegrowiczów którzy życzą sobie po 20 zł od sztuki. 22 czerwca jade do Londynu gdzie ww. opaski w sklepie Nike Town kosztują 1 funta ( w USA) 1 dolara. Chętnie przślę komuś większą ilość w cenie NORMALNEJ ! tj. 1 funt 1 opaska. Odrazu mówię że niebawie się w ilości sztukowe a dalszy sprzedawca będzie musiał zobowiązać się notarialnie że nie bedzie ich sprzedawał drożej niż 10 pln. Ludzie tu chodzi o fundacje !!!!! gg: 1266067
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opaski Live Strong

niedługo livestrongi mają się pojawić w polsce w sieci sklepów 4you, ceny nie znam, ale pewne że się pojawić mają - info od włąsciciela takowego sklepu

Marek masz racje to naprawde s********stwo!! A Ci co juz tak bardzo chca nosic, niech chociaz wiedza po co i dlaczego i niech sie wysila zeby poczytac na laf.com o co naprawde chodzi...czesto sie pytam ludzi co to jest itp i dowiedzialem sie ze to "przeciwko rakowi jader"...i kilka innych ciekawostek, stalo sie to "trendy" i wiekszosc spotkanych osob tylko po to to nosi...

poprawka laf.org

A ja sie ostatnio dowiedzialem ze nosi sie te opaski po to zeby Armstrongowi raka wyleczyc.... Brak slow po prostu...

Czy ktoś w Trójmieście sprzedaje je detalicznie za jakąś sensowną cenę? Chciałbym kupić coś takiego, a nie bardzo mam pomysł gdzie.

Niedługo będą dostępne za "normalną" cenę... szczegóły wkrótce...

siemka, napisz do mnie na gg 4813959 jak mozesz chodzi o opaski

OOo co do opasek to tez sie pisze 9034043

Elo ja też z chęcią kupiłbym te opaski (większa ilość) proszę o kontak e-mail

tomek-1990@go2.pl

pozdrawiam

Ja polecam polski sklep opaska.pl, w którym są oryginalne opaski livestrong w cenie 10zł. Sama tam zamówiłam.

Sprawdzcie sami: http://opaska.pl

Polecam!

witam,

Opaski LIVESTRONG:

http://www.probikes.pl/index.php?item=273

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...