Opinia

Te 2 barany z biura cały czas przyjmóją kierowców . To firma dla Ukraińców którzy łapią każde zlecenie bo się opłaca .Max zleceń po 12 PLN .Kursy w godzinach szczytu nie opłacalne .Kierowcy którzy wynajmują u nich auta dostają lepsze Kursy .jeżdżą w Polskę innie tylko .a ty jesteś od obrabiania śmieci .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niech zgadne mowa o opti taxi czy uber :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Opinia

Opti
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dostaniesz jakiś kurs powyżej 100 to od razu tel.z bazy czy na pewno bierzesz bo mogą zabrać :-) Ale jak zabiorą to już go nie widać w eterze .idzie gdzie trzeba :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno jest dostępna nakładka na ich aplikacje która wylapuje dobre Kursy .tylko oczywiście nie za darmo :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

opti to faktycznie lipa dałem sie też nabrać wplacilem 100zl zrobilem jeden kurs za ktory potracono mi 5zl za rzekome spoznienie bylem po 10 minutach pod adresem i 10zl za wykonanie kursu w tygodniu minus prowizja 15% kurs był za 18zl czyli nie zarobiłem nic tylko dołożyłem po jednym kursie uznałem że nie dam się tak okradac nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co prawda ja dopiero zaczynam pracę w opti i jeżdżę od niecałego miesiaća i jak na razie nie narzekam. Czasem problem mam jak gdzieś dojechać bo np. nie znam takiej ulicy ale gpsa odpalam i dzida
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...