kamil - opinia (1) bardzo polecam ta szkółkę dobrze uczą miła atmosfera ja komputer zdałem za 1... kamil Polecam (1) Dzisiaj zdałem Prawo jazdy za pierwszym razem. Jestem zadowolony z ogólnego... Adam Polecam (1) Wysoki poziom nauczania, przyjemna atmosfera, dobre wyposażenie i bardzo... Daniel
Bardzo dobra szkoła! (1) Polecam każdemu, kto jest jeszcze niezdecydowany. Pełen profesjonalizm, miła... Kamil kat. B (1) bardzo miła atmosfera, dogodne sprawy z płatnościami, dobrzy instruktorzy,... nowy kierowca Polecam!!!!!! (1) Najlepszy wybor jakiego moglem dokonac :) Te statystyki zdawalnosci 30% to... Leszek Szybko, pewnie i na 100% (1) Odbylem kurs na prawo jazdy w Optimie i jestem zadowolony. Obiekt posiada... Norbert T. godne polecenia (1) Po 3- miesięcznym kursie czułam, że jestem dobrze przygotowana do egzaminów.... Liliana Prawo jazdy tylko z OPTIMĄ (1) Gorąco polecam ośrodek OSK Optima w Gdyni Chyloni na ul.Wejherowskiej Wysoki... Hania Polecam (1) Mila, profwsjonalna kadra, wysoki poziom nauczania,rzetelnosc i uczciwwa... Tomaszek warte polecenia (1) Sama nie wierzę ,ale zdałam za pierwszym razem,teorię i jazdę Polecam Pana... Ania P. OSK Optima Jan Sikora (4) GORĄCO POLECAM!!!!! Super przygotowanie teoretyczne jak i... andzia Gorąco polecam ! :D (1) Po odbytym 3 miesiecznym kursie moge smialo stwierdzic, ze zostalem obsluzony... Jakub Profesjonalnie (1) Witam! Zdecydowanie polecam profesjonalne nauczanie. Podziękowania dla pana... Paweł N Ocena nauki w szkole jazdy Optima. (1) Z nauki w szkole jazdy Optima skorzystałem w kwietniu tego roku. Z całą... Maciej Ocena szkoły jazdy Optima (1) Z oferty nauki w szkole jazdy Optima skorzystałem w kwietniu tego roku, z... Michał Świetna szkoła! Polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania, bardzo dużo życzliwości -... Mariusz Świetna szkoła! (1) Pomimo ogromnego stresu na egzaminie poradziłam sobie świetnie i zdałam za... Kasia tomek - opinia (1) Bardzo Polecam mila atmosfera ,profesjonalizm ,zdalem za drugim... tomek Polecam! (1) Wysoki poziom nauczania, dzięki czemu ani teoria, ani praktyka na egzaminie... Natalia