Orgasm control

Ktoś stosował jakiś produkt z tej serii? Spray albo tabletki? Warto i czy rzeczywiście powstrzymują przedwczesny wytrysk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brałem tabletki jakiś czas ( chyba 2 miesiące) i efekty naprawdę świetne. O ile wcześniej kończyłem po dosłownie kilku sekundach stosunku to potem po tych tabletkach byłem w stanie wytrzymać o wiele, wiele dłużej. A jak wypiłem sobie lampkę wina to już całkiem. Jednak nie chciałem brać ich całe życie, przestałem. I niestety przedwczesny wytrysk powrócił. Postanowiłem przetestować sobie spray również orgasm control i o ile nie ma takiego dobrego działania jak tabletki to również jest ok. Używam przed stosunkiem, sprawia,ze pobudliwość jest mniejsza i możesz uprawiać seks dłużej.

Tabletek nie brałem tak wiec nie wiem jak to jest, ale spray polecam tak samo jak pisze kolega powyżej. Świetny.Długość stosunku w moim przypadku zwiększyła się z 30 sekund do 40 minut. Za drugim razem mogłem jeszce dłużej ( chociaż moja partnerka narzekała,że za długo, a wczęsniej bzdziągwa jednak jeczała,że chce dłużej hehe).Tyle,że nie polecam przesadzić i dać tylko jeden czy dwie pompki. Bo jak sie zbyt dużo użyje to penis jest jakby znieczulony i nie ma takiej przyjemności Bywa prblem z dojściem i trzeba to zmyć :P

A chusteczki ktoś może miał?

Tak. Mam zamiennie ze sprayem. Ogólnie chusteczki są na tyle wygodne,że nie zajmują dużo miejsca tak wiec możesz sobie taką chusteczkę włożyć do portfela i użyć jak Cię weźmie gdzieś w plenerze czy na wyjeździe a nie masz ze sobą sprayu. Ogólnie cenowo spray wychodzi jednak o wiele taniej niż chusteczki. Najlepiej jest mieć i to i to.

Nie spodziewaj się jednak efektów od razu ponieważ trzeba na nie jednak trochę poczekać. Jeszcze się zawiedziesz. Tak myślę, że po 2 tygodniach są pierwsze efekty. Im dłużej bierzesz tym lepsze działanie.
No i regularność to podstawa. Jak nie bierzesz regularnie to tak jakbyś raz zakładał gumkę z dziewczyną a raz nie, że tak porównam

Inne tematy z forum

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Nieoperacyjne powiększenie biustu (6 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...