Pani Alicja strojąca kościół nie godna polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wystrój kościoła zawsze ładny i bogaty, widać wystarczy rok przerwy, żeby nagle zrobić wiochę z komunii i kościół przystroić jak na zwykłe nabożeństwo. Pani Alicja niestety nie uczy się na błędach i nie zamierza stroić ładnie kościół to jedynie oszukać chce i wyciągnąć pieniądze od rodziców. A na słowa opinii oszukanych rodziców jedyne co umie to chodzić po wsi i wśród wszystkich babć obrażać ludzi. Wstyd Pani Alicjo!!!!!! Rodzice następnych roczników nie dajcie się skroić oszustce.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Pani Alicja strojąca kościół nie godna polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to proponuję żeby nie robić sobie wstydu i więcej nie zdobić - rodzice sobie poradzą...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mysle, ze to chyba lekka przesada. Widzialam dekoracje na komunie i uwazam, ze byla naprawde ladna. Smierdzi mi tu konkurencja lub zwykla zlosliwoscia :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

To gościu byłeś chyba w innym kościele. Czy po prostu jesteś z rodziny p.Alicji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (120 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?