Jesten nowa na tym dość rozwiniętym forum i widzę że p.Bernadka to dość znana osoba,a ja jestem zainteresowana tortem weselnym! Czy ktoś może mi coś bliżej powiedzieć? Bylabym bardzo wdzięczna! ;)
00
Re: Pani Bernadka
BAŚKA
(21 lat temu)
Casta piecze mi kuzynka więc wiem,że będą przesmaczne,ale boję się zamawiać tort w niepewnym,nieznanym miejscu!
00
~hania
(21 lat temu)
Słyszałam same pozytywne komentarze na formum i dlatego sie zdecydowałam. Ja z kolei same ciasta, bo tort mam od restauracji gratis. Osobiście nie próbowałam, ale sądząc po ofercie, zdjęciach, cenach i bardzo miłym kontakcie mailowym z Panią B. będę zadowolona. Poszukaj w poprzednich wątkach, widziałam ze dziewczyny pisały od tortach od Pani B. na pewno coś wybierzesz :)
00
BAŚKA
(21 lat temu)
Śliczne dzięki ;)
00
Bernadka
(21 lat temu)
Witam, pozwolilam sobie wyslac Pani moja oferte na maila z profilu. Mam nadzieje, ze nie bedzie Pani na mnie za to zla, w takim przypadku przepraszam. Opinie o moim pieczeniu sa pod adresem: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11428&t=11428
Pozdrawiam cieplo :). Bernadka
00
~Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
Pania Bernadko czy piecze Pani tez ciasta na mniejsze imprzey okolicznościowe nr urodziny???? Jak jest z odbiorem ciast i balszkami???
Czy mogę poproscić Pani ofertę na maila???
yenefeer@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję,
Czerwcowa
00
Annie
(21 lat temu)
Pani Bernadko poproszę o informację na e-maila.
Pozdrawiam
00
Bernadka
(21 lat temu)
Pieke na wszystkie mozliwe okazje. Mailiki wyslane do obu Pan. Pozdrawiam :). Smacznego ogladania zdjec :). Bernadka
00
~wandzia
(21 lat temu)
witam p. Bernadko ja też jestem zainteresowana zainteresowana tortem na urodziny mamy, wesele mam 30.09.2006 i jeszcze niemam oferty żadnej na ciasta więc jeżeli mogę prosić o pani oferte na meila to będę bardzo wdzięczna. Agnieszka84220@wp.pl
00
~Aro83
(21 lat temu)
Ja zamawialam ciasta i tort. Wszystko pzrepyszne i pieknie przybrane. Polecam Pania Bernadke!
00
Bernadka
(21 lat temu)
Oferta wyslana :). Aro 83 jeszcze raz dziekuje za mile slowa :). Bardzo sie ciesze, ze jestescie Panstwo zadowoleni :). Pozdrawiam cieplutko. Bernadka
00
sabra
(21 lat temu)
pani Bernadko slub mam 04.06 a nie wiem co z ciastami i tortem , bardzo prosze o przesłanie oferty :) Z góry dziękuje
00
sabra
(21 lat temu)
ponawiam prośbe pani Bernadko:):)Jestem zainteresowana pani wypiekami :):)proszę o kontakt
00
Bernadka
(21 lat temu)
Witam, oferte wyslalam wczoraj jeszcze, ale moze nie dotarla. Wlasnie wysylam jeszcze raz, gdyby znow nie doszedl mailik napisze Pani moze na mojego maila. Oferta ze zdjeciami ma prawie 3 mb, moze dlatego. W kazdym razie zaraz powinna miec Pani mailika :). Pozdrawiam. Bernadka
00
sabra
(21 lat temu)
Faktycznie na moim koncie sa dwa maile od pani :)Dziekuje już odpisałam i czekam na dalszą korespondencję;) Mniam torty te piętrowe wyglądają ślicznie :::)
00
Bernadka
(21 lat temu)
Hmmm... tylko teraz do mnie jeszcze nic nie doszlo :). Ciesze sie, ze wypieki sie podobaja :). Pozdrawiam. Bernadka
00
~Izak28
(21 lat temu)
Ja również ponawiam prośbę o ofertę, szczególnie tortów :) Z góry dziękuję.
00
~wandzia
(21 lat temu)
Bardzo pani dziękuję za przesłaną ofertę teraz tylko musimy wszystko w domu przedyskutować i jakby co to się do pani odezwę.Pozdrawiam
00
Bernadka
(21 lat temu)
Oferta wlasnie sie wysyla. "Wandzia" czekam wtedy na jakies informacje gdyby byli Panstwo zainteresowani. Pozdrawiam serdecznie :). Bernadka