Papierosy

Witam.Mam pytanie do Was.Mieszkam w domu dwupoziomowym, na poddaszu są sypialnie oraz balkon. W tej temp na zewnątrz wieczorami otwieramy okna. Jesteśmy nie palący. Ale.. od sąsiadów, gdzie palą cztery osoby dorosłe plus jacyś goście strasznie śmierdzi papierosami. Poprostu ten dym unosi się i mam wrażenie że mamy to wszystko w sypialni. Czy według Was można zwrócić delikatnie uwagę sąsiadom czy raczej nie wypada?Tak trochę głupio mi coś powiedzieć bo są w swoim ogródku . Ale to stężenie dymu nie daje spać , dzieci się tez przez to denerwują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polej ich wodą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Papierosy

Odpuść sobie. Z patolami nie wygrasz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak zupełnie serio to najsensowniej byłoby założyć klimatyzacje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też już o tym myśleliśmy. Chyba nie ma innego wyjścia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albo też zacząć palić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Porozmawiać zawsze warto. Kurzę fajki, sąsiedzi nie, co prawda nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat ale gdy są z dziećmi w ogródku idę zapalić na drugą stronę domu przed garażem, żaden problem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Palenie jest fajne.ja z moim partnerem palimy i mamy się dobrze,jeśli wiesz o czym ja mówię: ))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że zawsze warto porozmawiać, jak są kulturalni to zrozumieją a jak nie to już nic nie poradzisz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tomek,co ty tam palisz,dwa,trzy dziennie.ale twój Marek to prawdziwy diabeł:))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...