Maria - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Bardzo życzliwa. Doradztwo prawne w szczegółach. Maria Kuba Nowicki - opinia (1) Duża pomoc przy zakupie działki co jest naprawdę trudnym wyzwaniem. Ale... Kuba Nowicki Paulina - opinia (1) Udało mi się z tym biurem nieruchomości kupić mieszkanie. Bez jakichkolwiek... Paulina
Amelia K. - opinia (2) Miłe ale i profesjonalne podejście do współpracy. Oferty nieruchomości bardzo... Amelia K. Kajetan Baran - opinia (2) Pozytywnie i miło oceniam współpracę z tym biurem nieruchomości która miałam... Kajetan Baran Alek M - opinia (1) Super. Kupiłem mieszkanie za pośrednictwem tego biura nieruchomości i... Alek M Borys - opinia (1) Bardzo dobre biuro nieruchomości z doświadczonymi doradcami. Mimo mojej dosyć... Borys Eryk Sz. - opinia (1) Duża pomoc przy zakupie nieruchomości. Opiekun bardzo profesjonalnie... Eryk Sz. Michalina - opinia (1) Najlepsze biuro nieruchomości na jakie mogłam trafić! Bardzo bardzo jestem... Michalina Grzegorz Majewski - opinia (1) Profesjonalne biuro z którym współpracę oceniam bardzo pozytywnie.... Grzegorz Majewski Julia P. - opinia (1) Bardzo dobrze wyszłam na współpracy z tym biurem nieruchomości bo ostatecznie... Julia P. Justyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam Biuro Nieruchomości Partner za fachowe i indywidualne... Justyna Marcin Nowis - opinia (1) Fajne oferty i fachowi doradcy. Widać, że interesują i pasjonują się tematyką... Marcin Nowis MalwinaJ - opinia (1) Świetne profesjonalne biuro nieruchomości, gdzie agenci skupiają się na... MalwinaJ Adrian Sz. - opinia (1) Bardzo dobre podejście do klienta - widać i czuć że jest on na pierwszym... Adrian Sz. Alina Król - opinia (1) Bardzo bardzo polecam to biuro nieruchomości. Nieoceniona pomoc przy wyborze... Alina Król Zofia Lasecka - opinia (1) Polecam serdecznie , nasz doradca pomógł z dokumentami i innymi... Zofia Lasecka Andrzej - opinia (1) Serdecznie polecam. Rzeczowa rozmowa i jasno przedstawione warunki. Dostalem... Andrzej Magdalena90 - opinia (1) Pomogli mi korzystnie sprzedać mieszkanie za uczciwą prowizje. Ciesze się, że... Magdalena90 Łucja - opinia (1) Świetne biuro nieruchomości. Bałam się wszelkich zawiłości prawnych, nie... Łucja