Pełen profesjonalizm ze strony Pana Damiana. Ekspresowa usługa w każdym calu dopasowana pod klienta, z ogromną dbałością o najdrobniejszy szczegół.
Dzwoniąc zza granicy jeszcze przed otwarciem punktu, miałam znikome nadzieje, że uda mi się załatwić chociażby prosty grawer na butelce whisky w ramach prezentu na wieczór kawalerski brata, który miał się odbyć zaledwie 2 dni później na drugim końcu Polski. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, odebrał przemiły Pan, który pomógł mi zrealizować wszystko od A do Z, a paczka była już wysłana zaledwie kilka godzin po moim pierwszym telefonie. Nie dość, że załatwił za mnie wszystko, wymyślił całą szatę graficzną, pomógł w wyborze i wykonał grawer, to jeszcze poświęcił czas aby stare, słabe jakościowo zdjęcie Pana Młodego przerobić w jego ulubioną postać z kreskówki i umieścić między słowami. Sam projekt, czcionka, umiejscowienie każdego detalu, tekst, podpis, zdjęcie, zmieniane oraz dopasowywane było zdalnie wielokrotnie, tak aby jak najbardziej spełnić moje oczekiwania i wymysły. I to wszystko z uśmiechem na twarzy! Usługa ta wykroczyła ponad wszystkie normy a efekt pamiątkowej butelki jest bezcenny. ogromnie dziękuję i polecam każdemu!