Paulina - ocena

Temat dostępny też na forum: Przedszkole Montessori nr 1
Moje dziecko przygodę z placówką zaczynało trzy lata temu w grupie Toddlers, a obecnie chodzi do przedszkola. Dziś wracało po przerwie wakacyjnej i już na parkingu na powitanie rzuciło się jednej z pań w ramiona - to mówi w zasadzie samo za siebie :) Jako rodzic jestem dodatkowo bardzo zadowolona z profesjonalnej kadry, możliwości rozwojowych, rozwoju mojego dziecka, chęci współpracy oraz dbałości o catering, który zapewni dzieciom zdrowe jedzenie. Pracownicy - choć obowiązków im nie brakuje - zawsze chętnie słuchają sugestii rodzica, przestrzegają np. zaleceń terapeutycznych i zwiększają swoje kompetencje. Dzieci mają także możliwość ćwiczyć obowiązki domowe. Budynek jest ładny, placówka czysta, plac zabaw dobrze wyposażony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy bardzo za zaufanie, jakim nas obdarzacie i za dobrą współpracę.
Miło jest wiedzieć, że jesteście zadowoleni z naszych usług. Dodajecie Państwo motywacji do jeszcze lepszej pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kryptowaluty (15 odpowiedzi)

Wszyscy moi przyjaciele i znajomi bardzo uważnie śledzą bitcoina i są bardzo zaniepokojeni, gdy...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Angielski dla dorosłych (42 odpowiedzi)

Chciałabym pójść do jakiejś szkoły językowej na kurs angielskiego. Mogłybyście polecić...