Pieniądze :)

Pieniądze :)
Zbieram na prawko. Z uwagi na trudną syt. w domu nie stać mnie na kurs. Nie opieprzam się. Uczę się i pracuje. Jeśli dobrze Ci się wiedzie i chciałbyś komuś pomóc to dobrze trafiłeś :) przelej choćby 50groszy a wierz mi, że będe Ci z całego serca wdzięczny! 52 1140 2004 0000 3002 6364 7076
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry jesteś, kolego :D Ja też studiuję, 2 kierunki, pracuję, dojeżdżam na uczelnię w jedną stronę min 1 h 45 min, w domu też nie mam kokosów, a również chciałabym zrobić prawko :D

Dołączam się do prośby - sypnijcie groszem dobrzy ludzie :D A później zafundujcie mi autko :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, że jestem "dobry" :)
W życiu trzeba kombinować, a nóż znajdzie się ktoś kto sypnie pare groszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: swój biznes

ja za to intensywnie rozwijam swój biznes internetowy i świetnie zarabiam.....i na dodatek pomogłam już paru studentom też wejść w ten interesik i zarabiać ładną kaskę która wystarcza na to żeby odłozyc na prawko,autko i paliwko.....jak są chętni to piszcie..kiwiczanka@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

:/

A BOZIA RACZKI DALA DO PRACY FIZYCZNEJ....?! Czy jestes inwalida nieporadnym????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

za prawko mozna zaplacic ratami glupkow nie sieja sami rosna

Fajnie że jesteś szczery

Ale jak człowiek sam czegoś się nie dorobi

to nie będzie miał tego czego chcę

ale powodzenia

Ps: zbliża się sezon możesz miesiąc wakacji poświecić na pracy sezonowej

i mieć satysfakcję że sam na prawko zarobiłeś i wydałeś modrzę pieniądze

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...