Pieska miłość.

Witam.Mam pytanie do pięknej Pani,posiadaczki 4 psów,która codziennie wyprowadza je w okolice ulic Sadowej,Ogrodowej,Żródlanej,Wiśniowej.Czy owa Pani wie że należy sprzątać po swoich pupilach bo tego wymaga nie tylko miłość do piesków ale również kultura.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pieska miłość.

Idzie wiosna Pani tylko urzyźnia miejsca pod piękne kwiaty. Temat rzeka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Pieska miłość.

Pani czy jej psy? Ogolnie to te kupska leza na poboczach i nie milo sie w nie wchodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

psie odchody zdecydowanie NIE nadają się na nawóz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za chwilę będą Walentynki i możesz se kurde wysłać tej Madame walentynke o takiej oto treści:
Piękna Pani- "Twoje psy twoje gó..wna " , zabieraj je , a będę Cię kochać. Możesz się szarpnąć i wysłać jej kwiaty.

P.s No ja ,to se tak poradziłem z gó..wniarzami.

Pozdrawiam miłosciwy Zdzisek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak juz pozbiera się kupę po psie to gdzie można później wyrzucić , bo na ulicach brak jest śmietników .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

To wtedy zanieś do swojego śmietnika.Twoje pieski-twoje śmieci.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak nie jestem z tej pięknie obłoconej wsi Banino to do którego śmietnika moge podrzucić ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mieszkam w mieście i zawsze sprzątam po swoim piesku ale spacerując po Baninie z pupilem to musiałbym z kupa przemaszerować cała wioskę chyba ze komuś do śmietnika włożyć. No niestety mieszkając na wsi trzeba się do odchodów zwierząt przyzwyczajać albo wymusić od gminy śmietników co 100 m.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ty ~anonim,a zdradzisz nam co cię skłoniło do czytania i pisania na Banińskim forum ?Kurde Ty taki miastowy,to na pewno nam tu prostym wieśniakom coś doradzisz,może byś powiedział "jak żyć " ,no weź prosimy, gadaj kurde?

Pozdrawiam wieśniak Zdzisek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wy mieszczuchy macie juz takie mieszczanskie myslenie. Kosze na psie kupy? W Baninie to bylby luksus... Czasem odnosze wrazenie ze miastowi uwazaja wies za inna galaktyke. Jesli juz wasze pupile robia te kupki to wezcie ze siba woreczki lub siateczki i nawet jakis plastikowy pojemnik. Nikomu korona z glowy nie spadnie a i wszyscy beda szczesliwi. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Każdy powinien sprzątać po swoim psie. To nie ulega wątpliwości. Sama mam psa i jak ideę z nim na krótki spacer to nie ma problemu. Sprzątnę i wracając wyrzucam do swojego śmietnika. Ale uprzejmie pytam się tych wszystkowiedzących, gdzie mam wyrzucić kupę idąc na naprawdę długi spacer? Do prywatnego śmietnika? To by była obraza i wcale się nie dziwię, bo sama nie byłabym zadowolona gdyby ktoś obcy wrzucał mi kupę do śmietnika. Płacę podatek za psa i na co idą moje pieniądze? Żeby wymagać trzeba najpierw coś dać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lepiej wyrzucić komuś do śmietnika niż zostawić na drodze czy chodniku, jak bym zobaczył że podnosisz kupę psa i wyrzucasz u mnie do śmietnika to jeszcze bym Ci podziękował, serio. A jak ktoś Cię opieprzy to powiedz, że możesz tą kupę zostawić na śmietniku jeżeli tak woli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

a gdzie placisz ten podatek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To kupka do woreczka, woreczek do siateczki, siateczka do raczki a potem do swojego smietniczka. Rety, problemy bogatych ludzi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

W miescie to chyba sam sr*sz pod drzewem. Rzadko kto sprzata po kundlach obojetnie czy to jest miasto czy wies. Jak sie nie chce miec obowiazkow ze zwierzeciem to sie go nie ma. Ale jak to mowia "gimby nie wiedza".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"gimby nie znajo"

A tak to sie mowi. Teraz bede wiedzial. Dzieki za podpowiedz. Czule pozdrowienia

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...