Pijaństwo i syf

Witam, mieszkam od ponad roku na Siedlcach w okolicy szkół i moje pytanie brzmi: czy tylko mnie wkurza pijaństwo, brudzenie, wulgaryzmy i oddawanie moczu wszędzie gdzie to tylko możliwe? Dzieci bawią sie na placu zabaw, chłopcy grają w piłkę a rodzice z dziećmi spacerują dookoła dzielnicy a tam ciągle ktoś spożywa alkohol i nie tylko. Czy naprawdę nie da sie z tym nic zrobić? Widzę jak od czasu do czasu jeździ policja ale nic poza tym. W tramwaju slyszlam rozmowę starszych Pan które narzekały ze w pobliskich sklepach sprzedaje sie alkohol całkowicie pijanym ludzia a to przecież niezgodne z prawem. Cała dzielnica to jestem wielki śmietnik mimo ciągłego sprzątania służb ze strony miasta. Czy w 21 wieku to naprawdę musi tak wyglądać mimo ze dookoła mieszkają normalni ludzie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak , tylko Ciebie to wkurza , autochtonów nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owszem, mnie też wkurza. Mieszkam w okolicach parku Starodworska/Kolonia Zręby i jest dokładnie to samo :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Perspektywa (21 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Scarpa (12 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...