Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!

Temat dostępny też na forum: Sport
Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!
Witam serdecznie,
chciałbym zebrać ekipę około 14 osób chętnych pograć w piłkę nożną na hali z nawierzchnią tartanową. Na chwilę obecną jest chętnych 6 osób wieku 20-30 lat. Nie gramy zawodowo, aczkolwiek minimum pojęcia o piłce mile widziane, abyśmy się nie pozabijali na boisku;)

Termin: Sobota (04.12.2010) godzina 9:30 rano! (info dla imprezowiczów i śpiochów;)

Miejsce: Gdańsk, ul. Stanisława Wąsowicza 30 (blisko SKM Gdańsk Oliwa i linii tramwajowych)

Warunki: Całoroczna HALA SPORTOWA pokrywająca boisko o sztucznej nawierzchni o wymiarach 20x40 m. (5 zawodników w polu + bramkarz). Hala jest ogrzewana i panuje w niej temperatura około 12° C. Szkoła na weekendy jest zamknięta, więc szatnia jest niedostępna, lecz na hali jest dużo ławek gdzie można zostawić rzeczy.

Koszt: 150,00 PLN / 1h. Jeżeli będzie nas 12 osób to koszt na osobę wyniesie 12,50 PLN

Proszę o zgłaszanie się osób, które rzeczywiście będą miały czas i możliwość przyjść w tym terminie. Istnieje możliwość zarezerwowania innego terminu, ale o tym opowiem po pierwszym meczu :)

Kontakt mailowy (delo86@gmail.com) lub na gg: 4681612. Jak się zbierze ekipa to wymienimy się numerami telefonu po meczu aby ułatwić kontaktowanie się.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda ze tak pozno zobaczylem ogloszenie.To moje gg 28314507 jak bedzie nastepna akcja to ja b.chetny.Mam troche pojecia o piłce :) chetnie pobiegam
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak będziesz jeszcze kogoś potrzebował to ja się pisze:). Troche grałem w piłkę więc jakieś pojęcie by się znalazło:)). Jak coś to mój num. gg 17927252. pozdro

w tym tygodniu również gramy. Napisze do Was w okolicy czwartku:)

ja tez bardzo chcetnie

ja tez bardzo chetnie - gg 12482425

Re: Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!

Witam jak będzie jeszcze jakieś granie to daj znać na maila piotrekzydecki@interia.pl
Pozdrawiam

Re: Piłka nozna na hali o nawierzchni tarantowej. Termin: sobota (04.12.2010) 9:30!

Są nadal miejsca? Jestem chętny

tolek42@wp.pl

Pozdrawiam

szkoda że wcześniej nie wchodziłem na tą stronę,
ale w razie kolejnych akcji jestyem chętny do pogrania ;]

mejl: sabra01@o2.pl
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...